deutsch je napisal/-a:a je 318d boljši dizel kot pa 320d, e90 od 2004 naprej zato ker v tistem članku piše za 320d da ima težave s turbopolnilniki za 318d pa ne piše nič, da ima kake težave.
deutsch je napisal/-a:a se vam tudi zdi, da bmw ne vem, a to vsaki model a samo določeni nimajo tako dobre notranjosti kot npr Audi, ki ima notranjost veliko boljšo na pogled kot pa bmw.
Če gremo v detajle ima audi veliko bolše materiale v kabini kot pa bmw, kar se vidi že pri konzolah med vrati ali pa kakšne take podrobnosti.
deutsch je napisal/-a:a se vam tudi zdi, da bmw ne vem, a to vsaki model a samo določeni nimajo tako dobre notranjosti kot npr Audi, ki ima notranjost veliko boljšo na pogled kot pa bmw.
Če gremo v detajle ima audi veliko bolše materiale v kabini kot pa bmw, kar se vidi že pri konzolah med vrati ali pa kakšne take podrobnosti.
deutsch je napisal/-a:Ne vem zakaj mi tukaj piše da nisem polnoleten, ker v resnici, sem kar že nekaj čez polnoletnost par let.
hvala.
deutsch je napisal/-a:Enkrat bi nabavu tega bmw ja 3, 320d ali 318d letnik od 2004, 2005 naprej in me zanima, kako je z dizelski motorji v tem avtu, ker pravijo, da so problematični dezelski motorji pri teh bmw jih, oz ima pogoste okvare turbopolnilnikov
Redne in pogoste težave na bencinskih motorjih z injektorji in vžigalnimi tuljavami.
Težave na N47 2.0 dizelskem motorju, kjer zaradi predolgih intervalov menjave olja prihaja do težav z verigo odmičnih gredi, ki v nekaterih primerih tudi skoči iz faze, kar lahko vodi do težje okvare motorja.
Občasne težave na modelu 320d s plastičnimi loputami v sesalnem kolektorju.
vglavnem na tej povezavi spodaj je napisano kar dosti zadev, takih, da me tak avto kar mine kupit, ne vem no.
http://avtonasveti.com/bmw-serija-3-e90-2004-2011/
hvala za odgovore.
lp.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov