.com je napisal/-a:maš kar stroge kriterije, zato je iskanje takšnega vozila kar loterija... Misliš, da ga bo kdo namesto tebe zaradi nagrade = piva našel???
Išči, brskaj, raziskuj, klicari naokoli ipd... delaj to, kar delamo vsi, ko kupujemo avto...
Sploh se ne gre za pivo (tud za gajbo dam), kar se pa tiče tega da nej sam pogledam pa malo raziščem - a se ti ne zdi da s tem ko sem napisal sem na forumu to že počnem??
hippo je napisal/-a:Jaz prodajam A6 avanta 1.8T, sam je letnik 2001 (modelno 2002 - faceliftan) 1.8T (150KM). Pa še poceni je.
Če misliš imeti A4 za družino ga boš hitro naprej prodal, ker ima zadaj zelo malo placa. Sem imel dve štirici...
Vizualno mi A6 nekak ne potegne...
mito155 je napisal/-a:Vem za 2007 letnik, 2.0 TDI 170konjev, kot nov, 1.lastnik.. samo bo treba mal globje iti v denarnico - 10500€
vrhunsko samo prodblem je v tem da delam občutno premalo kilometrov (15k letno) da bi dizel prišel v poštev
Pa še malo v lastno skledo - edino kar mi resnično igra veliko vlogo so prevoženi kilometri in bencinski motor ter ohranjenost (če je zaradi tega potrebno malce globje v denarnico bom pa že zamižal na eno oko)