sem nov na tem forumu in rabim malo pomoči pri nakupu citroena c5. zadeva je sledeca: odločil sem se ze da bom vzel ta avto zaradi konfortnosti. matra me samo to ali naj vzamem 2.0 hdi 163 ps ali 3.0 241 ps... nikjer ne najdem nobenega dobrega 2.0 z vso opremo... vedno nekaj manjka al pa ma kilometre prevelike ipd. mika me da bi vzel tegale:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=832 ... %20HDI-J... vzel bi ga pa zaradi malo kilometrov in seveda opreme. za motor mi je pa taq taq, nisem ziher zaradi porabe, ker na 2.0 hdi ki sem ga vozil je bila poraba 7 litrov prijetne voznje. pri enem drugem 3.0 (tegale se nisem sprobal vozit ali ogledat) mi je pa kazalo nekje 7.7 sam je bil prodajalec se zraven pa se nisem mogel zelo skoncentrirat na voznjo in uzitek ob voznji (skozi je nekaj govoril od podatkih avta) zaj razlike pri zavarovanju je nekje 50 evrov kot med 2.0 (ful kasko in delni kasko). ima mogoce kdo kakega taqega ali pozna koga ko ima taksno vozilo, da bi mi dal nasvete. zelim samo kakšne dobre uporabne nasvete, tistih ki bojo pisali citroen in toliko denarja, naj raje ne pisejo... aja to me se zanima: tile board computerji ki kazejo porabo, je to zanesljivo ali ne, kolko to laze, če laze, in/ali so odstopanja... namreč moja alfa 156 ki jo imam zdaj-dizel, kaze vedno 5.0 l/100km in to definitivno ni realno... realno mam 6.5 . moja voznja je umirjena, in vozim se 80% po ac, citroena nameravam vzet glih zato ker je taqo udoben in miren pri voznji, pravi uzitek

hvala in lep pozdrav!