SAVINJCAN je napisal/-a:pškoda bi naj odgovoril v temi pa sploh ne vidim odgovora
verjetno se je premislil pa zbrisal post.
Am, preveri na ebayu ali pa po odpadih. Nov original brezveze kupvat.
SAVINJCAN je napisal/-a:pškoda bi naj odgovoril v temi pa sploh ne vidim odgovora
SAVINJCAN je napisal/-a:pozdravljeni,
da malo obudim temo.
na bmw e90 nimam rezerve in nažalost trenutno tudi ne "run flat" pnevmatik, ker so že bile takšne na avtu.
zanima me sledeče:
-kateri set za popravilo pnevmatike priporočate?
-ali je možno kje kupiti zasilno rezervno kolo? ampak bi potreboval prav za bmw e90 (srednja luknja, razmak med vijaki, ...)
sašo5 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:pozdravljeni,
da malo obudim temo.
na bmw e90 nimam rezerve in nažalost trenutno tudi ne "run flat" pnevmatik, ker so že bile takšne na avtu.
zanima me sledeče:
-kateri set za popravilo pnevmatike priporočate?
-ali je možno kje kupiti zasilno rezervno kolo? ampak bi potreboval prav za bmw e90 (srednja luknja, razmak med vijaki, ...)
off
a si kupil potem tistega iz Novega Mesta?nisem zasledil predstavitve.....
PS kupi vsekakor zasilno kolo......
mihaing je napisal/-a:Imam v avtu tudi sam tak paket, ker rezervna guma pač ni na voljo (BMW).
http://www.mimovrste.com/artikel/342032 ... fety-spair
Zadeva se preizkušeno po 3000km vožnje prav super očisti. Voziš se lahko kolikor hočeš in ne samo do vulkanizerja.
matejxx je napisal/-a:Mene pa zanima ena stvar glede tega paketa. Koliko jaz razumem ti ta paket zakrpa gumo s peno, ki jo nato vulkanizer odstrani. Jaz do sedaj nisem imel še nikoli primera, da se bi mi predrla guma, toda dvakrat se mi je že zgodilo, da mi je počil ventilček gume. Kaj ti potem lahko ta paket v takšnem primeru sploh kaj koristi?
tristan01 je napisal/-a:matejxx je napisal/-a:Mene pa zanima ena stvar glede tega paketa. Koliko jaz razumem ti ta paket zakrpa gumo s peno, ki jo nato vulkanizer odstrani. Jaz do sedaj nisem imel še nikoli primera, da se bi mi predrla guma, toda dvakrat se mi je že zgodilo, da mi je počil ventilček gume. Kaj ti potem lahko ta paket v takšnem primeru sploh kaj koristi?
Če bo zrak uhajal iz gume, potem ti tale zadeva nič ne koristi. Če pušča samo iglica v ventilčku bi morda tale zadeva še pomagala. Ampak kako ti uspe uničiti ventilček? Se greš kakšen offroad ali kdo šari po ventilčkih?
LP Tristan01
matejxx je napisal/-a:Nimam nobenega offroad-a. Prvič mi je ventilček počil zaradi starosti le tega in so se zaradi tega potem menjali vsi štirje. Zakaj je počil drugič pa res nimam pojma.
tristan01 je napisal/-a:
Mislim, da je čas da zamenjaš vulkanizerja. Če ta ne opazi pri menjavi gum da je ventilček dotrajan....
Lp Tristan01
gecco je napisal/-a:x2...ne poznam nobenega da bi se mu kaj takega zgodil , tebi se je pa že dvakrat
Manfred je napisal/-a:Pozdrav !
Se opravičujem, ker bo malo of topic, ampak me zanimajo tile ventilčki. Ali obstaja kakšno pravilo na koliko časa jih je potrebno menjati? Sam imam namreč letne in zimske vsake na svojih platiščih in ko jih grem samo previjačiti, mi še nihče ni omejil, da bi bilo dobro zamnejati tudi ventilčke. Zna bit pa zelo zoprna zadeva, pa bi raje dal par € kot imel potem težave.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov