sparky je napisal/-a:"Opozoril na težave z menjalnikom???" pa si opazila kaj sumljivega med menjavanje prestav, menjalnik kej zvoke spušča, škrta? Mam občutek, da mehanik vidi da maš denar in zdaj je vse zanič na avtuIzpušni lonec, zavore, sklopka... to je potrošni material tuki nimaš kaj jamrat, 100.000 ima avto prevoženih, to je normalno! Vozi dokler ti dela potem pa išči novega.
Bat_zajla je napisal/-a:
No menjava lonca pri 100kkm ni ravno nekaj navadnega. Pa tudi menjava glave in gredi ni. Jaz mislim, da ko je bil kupljen ni imel samo toliko malo kilometrov, kot je bilo oglaševano, čeprav poznam par takih peugoetov, ki so imeli kar nekaj problemov.
Jaz bi ti priporočal, če ga bi menjala, za tak denar kak rabljen avto star 2 ali 3 leta.
hahehihoh je napisal/-a:Bat_zajla je napisal/-a:
No menjava lonca pri 100kkm ni ravno nekaj navadnega. Pa tudi menjava glave in gredi ni. Jaz mislim, da ko je bil kupljen ni imel samo toliko malo kilometrov, kot je bilo oglaševano, čeprav poznam par takih peugoetov, ki so imeli kar nekaj problemov.
Jaz bi ti priporočal, če ga bi menjala, za tak denar kak rabljen avto star 2 ali 3 leta.
Daj no, jaz sem na 206 (sicer dizel) menjal zadnji lonec pri 70.000 km in 6 letih starosti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov