Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

drpinter
Nov uporabnik

AVTOHIŠA ŠKAFAR - MURSKA SOBOTA

Napisal/-a drpinter Pe apr 17, 2009 12:14 pm

Zanima me ali imate kakšne izkušnje s tem zastopnikom za renault.

Trenutno prodaja kar nekaj rabljenih avtomobilov znamke Renault Megane Gradtour (srebrne barve, letnik 2006, zelo lepo ohranjeni, z malo kilometri - gibljejo se tam nekje okrog 50.000)

Zanima me ali ima kdo kakšno informacijo o teh avtomobilih oz. je že kdo mogoče kupil kakšnega od teh meganov ?

Že vnaprej hvala za odgovor. Sem iz LJ-konca in me zanima, da se nebi brezveze vozil v MS !

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Pe apr 17, 2009 12:41 pm

previdnost vsekakor ne bo odveč, pred manj kot 4 leti smo tuki kupil rabljeno Laguno II, po cenah je bila med cenejšimi, laufala je brez problemov (1.9dCi), po dobrih pol leta smo jo prodal, ker smo potem kupil 2 avta in bi bla Laguna prevelik avto, drgač ni blo nč narobe, ampak ob prodaji so se pojavl neki dvomi s strani prijatelja serviserja, da je možno, da je mel avto dost več prevoženih (na števcu 30k, baje pa 100k km) in je bil uporabljen kot taxi iz Francije. Nam je blo rečeno, da je od nekega šefa iz Francije, zanimivo je blo da je mel 110KM namest 120KM, baje zarad francoskih zavarovalnih razredov....

možn da je to res, možn da ne, raj prevert vse parkrat tut prek številke šasije...

Lp

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Pe apr 17, 2009 8:44 pm

Pri njih sem kupil prejsnjo laguno II 1.9 dci;ob nakupu imela 18k prevozenih,sem jo vozil do 90k km;b.p.
Na avto sem dobil garancijo,je pa nikoli ni bilo potrebno uveljavlat. Prijaznost in korekten odnos do stranke ter moznost dogovora...osebno mnenje,da so OK!Seveda pa pri vsakem avtu preveri vse,kar je bilo ze xxx-krat napisano...pa uspesen nakup...

lp tdk

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 So apr 18, 2009 6:30 am

Oče kupil avto pri njih, vendar nov. Ker ma neko poznanstvo, so mu dali nek popust (to je bilo par let nazaj). Drugače pa bi zares dobro preveril vse podatke od avtomobila ter njegove lastnike. Osebno sam ne bi kupal rabljenega dizla.
Sam imam tudi megana grantoura (bencinarja), pa moram povedati, da je zelo prosotren, udoben avto. Ti lahko samo priporočam.

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Re: AVTOHIŠA ŠKAFAR - MURSKA SOBOTA

Napisal/-a srcnik To avg 12, 2014 4:11 pm

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov