Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

PETER O.
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

!!!!!!ASTRA GSI!!!!

Napisal/-a PETER O. To mar 09, 2004 1:13 pm

Če je kdo potencialni kupec astre gsi ki se nahaja na tem naslovu:
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... p?id=56592
,naj mu prešparam pot do Maribora kajti ta astra ni niti 350.000sit vredna kaj šele 500.000 oz. 550.000sit!
Pridem do Maribora tam me počaka prijazen lastnik s katerim sva šla do njega kjer ima avto!Pred tem sem ga cev teden klecariv kako je avto uhranjaen.... se pogajav ze ceno on pa je ostrajav pri 500.000sit kajti lepše astre GSI ni v sloveniji!
Se prepeljeva do astre vidim namesto narmalnih gum ki so predpisane za ta avto vidim astro na gulah ki so skoraj predpisana za terensko vozilo,on reče da so to zimske gume pa da letnih nima?????
Odprem vrata pogledam notranjost skoraj me je kap!Na voznikovem sedeže skoraj za pest velika lukna malo manka pa bi feder vn pogledal, strop kod da bi nekdo hodiv po njemu,zadja polica zlomljena na pol in lukne od zvočnikov.V dodatno opremi piše da dajo zraven avtoradijo.Če mi ga dajo zastojn jim ga ne uzamem.OK malo se sprehodim okli nje pridem do zadjih bokov, barva na njih cveti kot marjetice na travniku!
Teli se bojo mogli fanj potrudit da bojo to prodali ali pa enega fanj nategnt!
Lep dan vsem!

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd To mar 09, 2004 1:23 pm

Na sliki pa ni vidat kak slaba :-P :-P

PETER O.
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a PETER O. To mar 09, 2004 1:33 pm

Ja sej sam ko pa vidiš to v živo potem pa si samo lahko svoje misliš pa rečeš da jim nedaš niti 300.000sit kaj šele 500.000sit kot hočejo!

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi To mar 09, 2004 1:52 pm

to tak veš da taki avto cel dobit morš met srečo večjo ko pamet, pa da vsak hoče dobit čim več za avto :-P

kar se pa oplov tiče pa notranjosti so pa take kakovosti tile mal starejši da se vse trga, pa robi blatnikov tud tak veš da morš vsakiga z neki rezerve vzet.
ko boš pa drugič se nekam deleč pelo avto gledat mu pa že po telefonu povej da če avto ni tak ko ti je oblubu hočeš met za bencin pa boš tak vidu kak bo odreagiru

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To mar 09, 2004 2:15 pm

Če greš tak avto gledat im mislit, da bo kot iz trgovine potem tudi nimaš vse kol v glavi... Da pa prodajalci napizdujejo to je pa itak zakon...

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi To mar 09, 2004 2:18 pm

xandrej je napisal/-a:Če greš tak avto gledat im mislit, da bo kot iz trgovine potem tudi nimaš vse kol v glavi... Da pa prodajalci napizdujejo to je pa itak zakon...

čista resnica :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov