esem je napisal/-a:Trijoadijo - se lahko vzdržiš takih? C4P je narejen na tehniki XP in je že leta (oba - tudi XP) po veliki večini statistik med najmanj kvarljivimi enoprostorci.
xandrej je napisal/-a:Ej trioadijo kaj ti jemlješ? Daj še meni malo!
Pri GP exlusive so problem le zadnje zračne blazine! Tega se ogni pa gremo gasa!
xandrej je napisal/-a:Res svaka vam čast poznavalci!
Zdj nč nisi napisala, kaj želiš od avtomobila, koliko prevoziš, velikost itd. Sicer bi ti lahko še marsikatero alternativo svetovali.KRUTANIT1 je napisal/-a:Zdravo.
Sem čisto obupana..... Kupujemo avto Citroen C4 Grand Picasso, letnik 2010. Smo čisto antitehnična družina, ki se spozna na avto izkljuščno samo na barvo. Ker vidim, da ste na tem forumu pravi strokovnjaki bi vas vljudno prosila, da mi nekdo pomaga z svojimi nasveti. Ko pregledujem oglase na avto. net (že kak mesec), ne najdem pravega avta, trgovca, ki bi pridobil moje zaupanje, presenečena sem nad tem, da so vsi avtomobili iz uvoza. Kako to?
Kolebam med vsemi avtomobili ki so 2010 letnik, vendar si ne znam nastaviti filtra, kako sploh naj pristopim k ogledom in zaupanju trgovcev.
V si avtomobili so 1. lastnik, kilometri realni, servisna knjiga potrjena, garažiran, lepo ohranjen,.... oh in ah. Kako je to mogoče in kako preveriš vse te zadeve.
L.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov