For je napisal/-a:ajatola je napisal/-a:Kakšne ima to gume.jaz imam alfo 206 ks in ma gume 225/45 17
Goodjer optigrip kos 103 eur,bridgestone potenza 115 eur in mi ni jasno od kod nabereš 600 eur.to sem napisal najboljše od te dimenzije.
Pežo jauu.ne vem ampak sem se peljal z sodelavcem in je prehiteval.skor sem mu ven skočil.ne kupuj tega,ker boš razočaran.pa po petih letih ti bo ropotal,kot stara kanta.
Raje kupim starino kot te nove experimente.da ti povem,da je hyundyi i30 boljši od vseh pežojev.sto posto da je
Za 17 jurčkov kupiš lahko res pravi avto,ne pa tele polizdelke.sicer vsak zna svoje ampak toliki denar za neki avti,ki ga bo treba šraufat od prvega dne.ne to jaz ne razumem.se opravičujem ampak eni ne znate razmišljat.
Če smo že pri ropotanju ....nisem že dolg prebral tako ropotajočega posta.
![]()
Izbira avtomobila je stvar okusa, namena ....vsak kupec ima drugačne želje, in se pač odloči drugače kot bi se ti. Sicer sem navajen takšnega ropotanja od lastnikov nemških avtomobilov , ampak od Alfista tega res ne bi pričakoval.![]()
308ico vozim že 7 mesecev in ima že 18.000 km. NIČ ŠE NISEM ŠRAUFAL.![]()
i40 je že konkurenčen 308ici, i30 pa niti pod razno!
Avto je pameten nakup, in če se avtor teme odloči zanj, ne bo nič zgrešil.
Matey_ razmisli o bencinarju. Če nimaš veliko mestne vožnje, če na avtocesti voziš do 120km/h, in če nimaš težko nogo, boš z lahkoto pod 6 litrov porabe.
Če se potrudiš in poiščeš pravega prodajalca, boš imel Allure opremo za 17.000 €
@ajatola ... ti si pa tud use znanje tega sveta zauzil a ? Renault Megane GTline ima izven standardno dimenzijo gume 205/50 R17 in so gume svinjsko drage. Itak pa ocitno kar ni VAG zate ni avto tko da lahko z debato kr zakljuciva.
@For nekako mi vseeno bolj ustreza diesel ... sem mel na voznji 1.6 THP 125KM in mi je nekak zamorjen motor .... mogoce predolg menjalnik ... ce bo sreca grem danes na testno z 93 KM dieslom da vidm kako pa kaj ....
LP Matej