Zmaj78 je napisal/-a:Zeleno osvetlitev boš zlahka naredil, uporabi zelene "kondomčke" in imaš takoj zeleno osvetlitev, strošek pa zanemarljiv. Lahko daš mogoče tudi kakšne ledice noter, znajdi se.
Daedalus je napisal/-a:Ti krona dol pade, a, če bemfa zateži? Kolk pi*k pa dobiš za vsakega BMW-ja ki te ne prehiti?
Kaj ti je BMW naredil da si tako nastrojen proti njim? Jebela, a res ni pametnejših problemov za reševat na tem svetu kot frustracije z znamkami...Drugače pa nisem mislil na bate, mislil sem na kaj drugega (tvoja glava na volanu npr., če boš divjal).
čare je napisal/-a:Kupil kupeja,misli da ima formulo.
ojnica je napisal/-a:pol je že prot konc (če spodrsava pa sploh), če maš hidravlično zajlo potem nimaš kaj, če maš navadno žico na sklopki si pa nastavi.
BigBadBeef je napisal/-a:Ne razumeš, ne pričakujem da bom jaz njega prehiteval, lahko pa preprečim da on prehiti mene. Na teh ovinkastih cestah kjer sem jaz doma ni veliko placa za prehitevanje.
BigBadBeef je napisal/-a:Stal pa je je mogoče 1/3 tolko kot pa polo z enako prevoženimi kilometri, imam pa klimo, avtoradio z OP AMPom, trde fedre pa sedeže ki te na miru držijo. 0-100 tam nekje 9 sekund, ostalo pa je kak je. vrata se zaprejo lepše kot pa pri novem avtu.![]()
BigBadBeef je napisal/-a:Pusti ti mehke avte, to je za stare dedeke z protoni pa jugeci, vozit tak nisem že tak dolgo užival od takrat ko sem imel svojega kadeta 1.7 dizla ko sem na odpadu našel športne fedre ki so mu pasale.
pskoda je napisal/-a:Puste pobci malo veselja ima vsaj veselje do avtomobilov in ne kakšnih drugih ne bom rekel kakšnih stvari
mtl je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Puste pobci malo veselja ima vsaj veselje do avtomobilov in ne kakšnih drugih ne bom rekel kakšnih stvari
Se strinjam, ampak ob pozitivnem veselju.
Ne pa v smislu onaniranja, da bo sedaj lahko zajeb... druge (očitno hitrejše) voznike na cesti. Ne vem no, meni to nakazuje, da nima ravno vse pošlihtano v glavi.
Hkrati pa si je očitno zgradil v glavi image, da ima sedaj super duper avto, ki nenormalno leži na cesti. Potem ga bo pa en s Fabio TSI dol počil, na naslednjem ovinku se bo pa on skantal (saj ima ja super duper ultra športni kupe, katerega nek dolgočasen mehek j**cže ne bo pustil zadaj po ovinkih), medtem ko se bo ta s Fabio mirno odpeljal naprej
.
Pika na i je pa ta, da je dobil kazen za znucane gume. Torej vemo, koliko razmišlja o varnosti, mejnih situacijah in ostalem. In hvaljenje, kako bo pa sedaj dal kontra policajem. Res odraslo in varno. Upam samo, da če bo že prišlo do česa, da bo samo sebe snel, ne pa koga nedolžnega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost