Že nekaj časa berem forum Avtomobilizem.com (zlasti tale del foruma), vendar sem se registriral šele sedaj.
Glede na to, da ste tukaj kar dobri stručkoti tudi ko je govora o predlogih za nakup avtomobila in ker vidim, da ste do sedaj že marsikomu pomagali pri izbiri, se tudi sam obračam na vas.
Silom prilike in iztrošenega jeklenega oslička sem tudi bolj ali manj primoran v iskanje nove rešitve. Trenutni avto (ki je odslužil svoje) je L. 2000 in je bolj ali manj opravil svoje na cesti. Iščem nekaj rabljenega, seveda, finance so žal omejene na max. 3.500 €, več ta moment ne gre. Letno naredim cca. 10.000 km, ne več, dnevno pa nekje do 30 km, seveda pa tu in tam tudi daljše AC relacije (ampak ne vsak dan). Misilm, da se mi diesla ne splača kupovati?
Želel bi si nekaj ne prevelikega, motor do 1.6 kakopak, da ima 5 vrat, relativno ohranjenega (2005/6 +), pa ne bi bil rad takoj po nakupu primoran še v kakšno 1.000 € servisno investicijo

Evo, za prvo sporočilo tukaj je najbrž več kot preveč, za vse predloge in morebitna dodatna vprašanja pa že zdaj rečem HVALA