Hja meni osebno je tudi lepša notranjost pri Volvu napram P308, ampak hvala bogu, da so okusi različni, če ne bi vsi vozili enake avte.

Enako sem tudi skeptičen za ventilacijo na touchscreen-u in el. ročno. Ne rečem, dokler dela je ok, je fensi in super, ampak ko bo enkrat začel crkovat me bodo pa res zanimala mnenja tistih, ki želijo imeti vse te el. "bonbončke". Za el. ročno že vemo, da so imele določene znamke probleme. Ne le, da moraš plačat popravilo, kak avto se je zaradi odpovedi el. ročne že tudi znašel v kakem grabnu, torej imaš še posredno škodo. Tako da ne hvala!
Tudi argument pri ventilaciji, da ko enkrat nastaviš, da potem pustiš na miru, pri meni in kolikor dobro vem še pri marsikomu niti slučajno ne drži. Sam sem stalno navajen kaj spreminjat pa naj bo to jakost ventilacije, temperatura ali pa smer pihanja. Jaz bi bil totalno nesrečen ob takem načinu, kot ga ima P308. Minimalizem je že ok, ampak funkcionalnost pa je in bi morala biti glavna, ne pa da med vožnjo razmišljam v kater menu moram že it, če želim spremenit to in ono. Ampak kot rečeno okusi so različni, upam samo, da ostale znamke ne bodo šle po tej poti. Radio in navigacija na touch sta več kot dovolj!