gaszajla je napisal/-a:če je uvožen je lahko samo plus.Ampak dobro ga preglej.Najslabše je kupit slovenski avto,ko lastnik vrne kilometre in še avtohiša poleg.Nema,da nema.Italjani in avstrijci in nemci ne vračajo kilometrov nazaj.
Cefizelj je napisal/-a:gaszajla je napisal/-a:če je uvožen je lahko samo plus.Ampak dobro ga preglej.Najslabše je kupit slovenski avto,ko lastnik vrne kilometre in še avtohiša poleg.Nema,da nema.Italjani in avstrijci in nemci ne vračajo kilometrov nazaj.
Šala?
gaszajla je napisal/-a:če je uvožen je lahko samo plus.Ampak dobro ga preglej.Najslabše je kupit slovenski avto,ko lastnik vrne kilometre in še avtohiša poleg.Nema,da nema.Italjani in avstrijci in nemci ne vračajo kilometrov nazaj.
Plus pri nas so voženi avti po razdrapanih cestah in imaš takoj jurja stroška za podvozje.
Ko sem nazadnje kupoval passata je bil v določeni hiši star avto 1,5 leta za 17 tisoč eur,zaplenjen v italiji.Avto je bil kot iz škatlice,brez ene napake,notranjost kot nova.Poleg je bil z velikim napisom na steklu slovenski avto pasat eno leto starejši in jurja cenejši.Na tem sem najprej videl,da je bilo šraufano okrog števca,notri je smrdelo za ubit.Od zunaj se je luščil prozorni lak po robovih blatnikov.Kilometre sta imela oba okrog 70 tisoč.Ampak naj me vrag vzame,če ni tisti slovenski imel 370 tisoč.Kupil sem italjanskega in na pooblaščencu so mi zagotovili še pol leta garancije,ker je bila kilometrina nedotaknjena.
Pa vem,da neradi talajo garancijo ampak tako je bilo.
Daedalus je napisal/-a:gaszajla je napisal/-a:če je uvožen je lahko samo plus.Ampak dobro ga preglej.Najslabše je kupit slovenski avto,ko lastnik vrne kilometre in še avtohiša poleg.Nema,da nema.Italjani in avstrijci in nemci ne vračajo kilometrov nazaj.
Plus pri nas so voženi avti po razdrapanih cestah in imaš takoj jurja stroška za podvozje.
Si spregledal tisto, ko je en napisal, da se švercerjem dobrih avtov NE SPLAČA uvažat? 10-5=5 jurjev profita. 10-9=1 jurij profita, ki itak gre za uvozne takse in ta sranja. Poglej si tuji trg, dobri avti imajo take cene, da se jih NE splača uvažat.
In v Sloveniji, če kupuješ od 1. lastnika+SLO poreklo+z računi servisov lahko BP najdeš dober avto. Večina "običnega" folka NE vrti kilometrov - problem je, če so 2., 3. 4.... lastniki, ko nimajo pojma, da so kupili avto s prevrtenimi kilometri. Imaš pa potem mutiguziče ki "privat" vrtijo kilometre, ampak takšne se pa da tudi pogruntat.Ko sem nazadnje kupoval passata je bil v določeni hiši star avto 1,5 leta za 17 tisoč eur,zaplenjen v italiji.Avto je bil kot iz škatlice,brez ene napake,notranjost kot nova.Poleg je bil z velikim napisom na steklu slovenski avto pasat eno leto starejši in jurja cenejši.Na tem sem najprej videl,da je bilo šraufano okrog števca,notri je smrdelo za ubit.Od zunaj se je luščil prozorni lak po robovih blatnikov.Kilometre sta imela oba okrog 70 tisoč.Ampak naj me vrag vzame,če ni tisti slovenski imel 370 tisoč.Kupil sem italjanskega in na pooblaščencu so mi zagotovili še pol leta garancije,ker je bila kilometrina nedotaknjena.
Pa vem,da neradi talajo garancijo ampak tako je bilo.
Si pač naletel na zelo redek primerek kar si tudi sam gotovil z zadnjo povedjo. Kar se pa tiče SLO primerka je bila pa napaka to, da si kupoval v avtohiši.
Sej računica je simpl:
SLO avto:
- 1. lastnik -> dobre šanse da so kilometri realni,
- 2.+ lastnik, po možnosti prodaja avtohiša -> to je že loterija.
Uvožen avto: v bilokaterem primeru je možnost, da je bilo z avtomobilom nekaj hudo narobe (vrteni kilometri, razbit) VELIKA.
Ti si pa zaradi mene še naprej meči pesek v oči, sam ne drugih prepričevat v isto početje, ni lepo.
yeo je napisal/-a:Zgolj za info..v italiji na drazbi lahk dobis avto za 700e, pri nas na spletu je najcenejsi tak avto 8000e... dilerji kupijo avto, prebarcajo, ker za 700e je cel spraskan in obutan vendar vozen, nato prodajo kot odlicno ohranjeno v prvi barvi.. pa srecno voznjo..
gaszajla je napisal/-a:Ni bil napaka.V tej avtohiši sem kupil tudi fiata in ob ogledu sem se režal na killmetrino ampak je bila prava.Fiat stilo je bil službeni avto delavca iz torina.Še danes je pri hiši.Oni so prodajali avte,ko so prišli do 100 tisoč.Sedaj ima 200 tisoč in razen nekih malenkosti nisem rabil nič popravljat v sedmih letih.Avto je preverjeno original barve in nimaš kaj najti napak na njemu.Letnik 2004 brez pikice rje in odpiranja motorja.Zamenjani edino nosilci motorja,ker je dizel in je začel ropotat.Ja in bremze sem zamenjal komplet.Roke,končniki in podobno je vse nedotaknjeno.
Švercerji kupijo zunaj najraje zaplenjene avte od lizing hiš in tukaj ni strahu.
Tudi,če kupuješ avto pri nas ne boš kiksnil,če ti ga švercar proda,ker oni res pazijo kaj kupijo,ti al pa jaz kot amaterja bova kupila in dražje kakor tudi slabše.tistih nekaj sto eur,k jih daš posredniku ni nič v primerjavi kakšno kripo lahko sam pripelješ domov.Pamet se mora vsaj nekaj plačat .
Aja tisti primerek smrdljivega passata je bil od prvega lastnika.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov