Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Re: Kia proceed - izkušnje lastnikov

Napisal/-a Polo78 Če nov 13, 2014 12:58 pm

Kdor takole dela z avtom kot svinja z mehom, da ga v 4 letih niti enkrat ne opere, mu bo vsak prej ko slej začel gnit pa naj bo to VW, KIA ali bilokaj. Tu torej ni problem v avtu ali znamki ampak v lastniku. Sam sicer nisem tako pedanten kot npr. uporabnik @yashica, sem pa do sedaj vsak avto redno pral oz. vzdrževal kot je bilo potrebno. In moj proceed, ko sem ga po 3 letih prodal ni imel niti pikice rje, ne na plehu, ne na podvozju.
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Pe nov 14, 2014 6:30 am

proceed31 je napisal/-a:Yashika, ni garancije in ni reklamacije dokler ni luknje.

To ne drži povsem. Tudi pri ceedu so brez ugovarjanja popravljali rjo na okvirju vrat in prtljažnih vratih.

Konec koncev si pa napisal sledeče:
Ko sem menjal letos (marca) zimske za letne, je bil že pregnit, junija tehnični, najdli 4 luknje po cca 1x1cm.

Še vedno ne razumem zakaj nisi reklamiral, če je bila pločevina prerjavena!?
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

rs5
Novinec

Napisal/-a rs5 Pe nov 14, 2014 7:29 am

Polo78 je napisal/-a:Kdor takole dela z avtom kot svinja z mehom, da ga v 4 letih niti enkrat ne opere, mu bo vsak prej ko slej začel gnit pa naj bo to VW, KIA ali bilokaj. Tu torej ni problem v avtu ali znamki ampak v lastniku. Sam sicer nisem tako pedanten kot npr. uporabnik @yashica, sem pa do sedaj vsak avto redno pral oz. vzdrževal kot je bilo potrebno. In moj proceed, ko sem ga po 3 letih prodal ni imel niti pikice rje, ne na plehu, ne na podvozju.

Sosed ima Citroena ZX letnik 94 pa ga mogoče opere 2-3 X letno pa še to površno,zadnjih nekaj let ga uporablja kot delovno vozilo zadnjih stolov sploh nima notri ker potrebuje plac za tovor kaka površinska rja se najde na podvozju o kaki gnilobi pa ne duha ne sluha :roll: :DDD

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe nov 14, 2014 11:21 pm

Polo78 je napisal/-a:Kdor takole dela z avtom kot svinja z mehom, da ga v 4 letih niti enkrat ne opere, mu bo vsak prej ko slej začel gnit pa naj bo to VW, KIA ali bilokaj. Tu torej ni problem v avtu ali znamki ampak v lastniku. Sam sicer nisem tako pedanten kot npr. uporabnik @yashica, sem pa do sedaj vsak avto redno pral oz. vzdrževal kot je bilo potrebno. In moj proceed, ko sem ga po 3 letih prodal ni imel niti pikice rje, ne na plehu, ne na podvozju.

se vedno je lep, ga videvam ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 To nov 18, 2014 2:15 pm

maniaxxx je napisal/-a:se vedno je lep, ga videvam ;)

Kako veš, da je to ta? :D
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Kraj: Ljubljana in Portorož

Napisal/-a Veronika.borghesi Ne nov 30, 2014 9:07 am

Vsi cee'di so lepi... :D Zato ve... 8)
Lep in s soncem obsijan dan vam želi

Veronika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov