Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Re: VIZION-M AC BEZIGRAJSKA CELJE

Napisal/-a Daedalus Sr nov 26, 2014 6:04 pm

rossi252 je napisal/-a:Pred 1 mesecem smo pri njih kupili vozilo, zelo smo zadovoljni z vozilom, ko smo prvic sli na ogled vozila smo bili preseneceni vsa vozila kemicno ociscena in urejena, velik salon.... Izvrsten obcutek. zaloga vozil je res izjemna, najbolj pa sem bila skepticna zaradi kilometrov ker je dandanes ogromno goljufov. zato smo pri ogledu zabelezili, cca 5 VIN stevilk ter smo jih dali pri uradnem servisu preveriti, popolnoma vse je stimalo. Res je izjemen obcutek ko se sam prepricas na lasne oci.. naslednji avto bomo sigurno kupili pri njih. Pri njih me je zmotilo samo popolnoma ne professionalen pristop do strank, tikanje, neposlusnost... Tako da nas je prepricalo v nakup samo vozilo, urejenost vozila,....

Sej to skor vsi delajo. Važno da se sveti. 80% ljudi kupuje z očmi in ne glavo, potem pa taista glava boli, ko je treba keširat za popravila.

In hkrati popušijo na zelo pomembnem področju prodaje avtomobilov (odsno do strank). Hja...

rossi252
Nov uporabnik

Re: Zaupanje vredni prodajalci avtomobilov

Napisal/-a rossi252 So nov 29, 2014 11:34 pm

Nekateri ste take glavice za rabljena vozila a resnicno mislite da v tej branzi ni vec postenih ljudi. Jaz sem kupila pri njih Ford-a. Cudovito ociscen avto, oz. Vs njihov avtopark je zelo dobro ociscen. Vozilo z org. servisno knjigo kar so mi potrdili na pooblasceenem servisu Summit avto v ljubljani. Avto so dali pregledati in opraviti servis na pooblascen servis. Kar dokazuje racun, ki mi je bil prilozen. In tudi preverili smo ali je bil npr. Res zamenjan cistilec zraka. Res pa da je bila v servisni knjigi samo slovenska stampilka pooblascenega servisa, ostala zgodovina pa zabelezena na fordu v njihovih programih, ki sem jih lepo prosila ce lahko natisnejo. Na vozilo sem pa dobila tudi 12m pisno garancijo GSV. Drugace pa vem sva z mozem iskala avtomobil zase 5 mesecev ter sva jih ogromno pregledala pa vem na kaksnem nivoju so druge avtohise. NEKATERI PA VERJETNO NAJDETE " DLAKO V JAJCU " TUDI PRI NOVEM VOZILU
Lep pozdrav
Srecna voznica Forda

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh So nov 29, 2014 11:53 pm

rossi252 je napisal/-a:Nekateri ste take glavice za rabljena vozila a resnicno mislite da v tej branzi ni vec postenih ljudi. Jaz sem kupila pri njih Ford-a. Cudovito ociscen avto, oz. Vs njihov avtopark je zelo dobro ociscen. Vozilo z org. servisno knjigo kar so mi potrdili na pooblasceenem servisu Summit avto v ljubljani. Avto so dali pregledati in opraviti servis na pooblascen servis. Kar dokazuje racun, ki mi je bil prilozen. In tudi preverili smo ali je bil npr. Res zamenjan cistilec zraka. Res pa da je bila v servisni knjigi samo slovenska stampilka pooblascenega servisa, ostala zgodovina pa zabelezena na fordu v njihovih programih, ki sem jih lepo prosila ce lahko natisnejo. Na vozilo sem pa dobila tudi 12m pisno garancijo GSV. Drugace pa vem sva z mozem iskala avtomobil zase 5 mesecev ter sva jih ogromno pregledala pa vem na kaksnem nivoju so druge avtohise. NEKATERI PA VERJETNO NAJDETE " DLAKO V JAJCU " TUDI PRI NOVEM VOZILU
Lep pozdrav
Srecna voznica Forda

Tapravo avtohišo si našla... Vizion M in potšenost! :D

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne nov 30, 2014 9:55 am

@rossi252...Kok ste pa kaj avtov prodali letos??

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Ne nov 30, 2014 11:03 am

čare je napisal/-a:@rossi252...Kok ste pa kaj avtov prodali letos??
:lol: :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov