Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

luks104
Novinec

nakup audi a4 1.9 tdi quattro

Napisal/-a luks104 Ne dec 07, 2014 4:56 pm

Pozdravljeni!
Odločam se za en avto, ki sem ga zasledil na avto.net: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=907 ... o%20s-line
Sedaj me pa zanima, kako se vam zdi, ali je prevoženih kilometrov preveč, oz. če so teli avtomobili pri tej kilometraži že dotrajani. Se ga splača iti pogledat ali ne? Čeprav takih audijev pod 200.000 km ne dobiš. Pa kakšno mnenje o ceni prosim.
Hvala in za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
L.P.

Uporabniški avatar
luxxx7
Stalni uporabnik

Re: nakup audi a4 1.9 tdi quattro

Napisal/-a luxxx7 Ne dec 07, 2014 7:47 pm

luks104 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Odločam se za en avto, ki sem ga zasledil na avto.net: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=907 ... o%20s-line
Sedaj me pa zanima, kako se vam zdi, ali je prevoženih kilometrov preveč, oz. če so teli avtomobili pri tej kilometraži že dotrajani. Se ga splača iti pogledat ali ne? Čeprav takih audijev pod 200.000 km ne dobiš. Pa kakšno mnenje o ceni prosim.
Hvala in za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
L.P.

Sprašuješ če je kilometrov preveč? Na forumu je vsakodnevno napisano še pa još postov, koliko km imajo takšni avti iz uvoza (tudi tvoj je). Pri nakupu takega avta se nebi kaj dosti oziral na resničnost števca, ker zelo verjetno ne drži, poglej raje motor,turbino,zavore,podvozje in... Zdržijo pa taki avti še enkrat tolko kilometrov kot jih ima ta na števcu, če so bile le redne menjave olja + filtrov.

Drugače pa za takšne stvari imaš na forumu zavihek ----->Pozna kdo ta avto ali avtohišo?

luks104
Novinec

Re: nakup audi a4 1.9 tdi quattro

Napisal/-a luks104 Po dec 08, 2014 6:30 pm

Hvala za odgovor in prijaznost. Se opravičujem ker sem prehitro odprl novo temo, preden bi pogledal v kateri temi lahko objavim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov