grizli je napisal/-a:Cena po ceniku 24,5, končna cena 20k. Pa bi šlo še nekaj 100 eur nižje...
Fantje, če se ne znate pogajat to ni moj problem
Indel je napisal/-a:1000 eur je še akcija če vzameš financiranje.
grizli je napisal/-a:Ne, teh 2,7k ni vključenih. Resno. Je pa vključenih tisoč eur popusta zaradi financiranja. Bil sem pri štirih različnih prodajalcih in povsod je bila končna cena zelo podobna. 12,13% so mi ponudili že takoj, brez posebnih pogajanj.
grizli je napisal/-a:Cena po ceniku 24,5, končna cena 20k. Pa bi šlo še nekaj 100 eur nižje...
Fantje, če se ne znate pogajat to ni moj problem
grizli je napisal/-a:Še zadnjič, vem koliko sem (bom) plačal za avto in če mislite da zavajam, kotalim buče, itd..., tudi prav. Meni je vseeno. Jaz sem dobil 4.5k eur popusta, če bi plačal avto na keš bi pa bilo popusta tisočaka manj. Če se vsi ostali zadovoljite s 1.500 eur popusta pa super, trgovci vas bodo sigurno veseli.
Walker_P je napisal/-a:grizli je napisal/-a:Še zadnjič, vem koliko sem (bom) plačal za avto in če mislite da zavajam, kotalim buče, itd..., tudi prav. Meni je vseeno. Jaz sem dobil 4.5k eur popusta, če bi plačal avto na keš bi pa bilo popusta tisočaka manj. Če se vsi ostali zadovoljite s 1.500 eur popusta pa super, trgovci vas bodo sigurno veseli.
Se strinjam s tvojim trenutnim mišljenjem, ampak na dolgi rok ga boš s tem financiranjem plačal več kot npr. nekdo, ki ga je plačal takoj z denarjem.
grizli je napisal/-a:Jaz sem dobil 4.5k eur popusta, če bi plačal avto na keš bi pa bilo popusta tisočaka manj.
peroRS je napisal/-a:Če dobim tale avto za ceno 20.800€, kupim takoj!![]()
Vaše želeno vozilo Cena
Golf Variant 40 let 2.0 TDI BMT 4M
dizel / 110 kW/150 KM / 6-stopenjski / 4-vrata
Uradno izmerjena poraba goriva: 4.8l/100km
Emisija ogljikovega dioksida (CO2): 124g/km
Emisije dušikovih oksidov (NOx): 0,073g/km EUR 25.921,37
Zunanji laki
uranovo siva, univerzalna EUR 0,-
Sedežne prevleke tkanina ali usnje
Barva notranjosti: črna
Talna obloga: črna
Armaturna plošča: titanovo črna