Ivan36 je napisal/-a:Mhm pa še plače so višje od naših pol si pa misli kok trpijo ubogi nemci, da dajo samo tok za en golf
Prištej prevoz, DDV pa DMV in si blizu naše cene. Edino iz IT sem našel BMW3 320CDi letnik 09 dalje, ki se jih splača uvažat.
Ivan36 je napisal/-a:Mhm pa še plače so višje od naših pol si pa misli kok trpijo ubogi nemci, da dajo samo tok za en golf
Prištej prevoz, DDV pa DMV in si blizu naše cene. Edino iz IT sem našel BMW3 320CDi letnik 09 dalje, ki se jih splača uvažat.
cc09 je napisal/-a:Dejte ga no srat, po kateri definiciji je ta golf poceni?
Blinder je napisal/-a:cc09 je napisal/-a:Dejte ga no srat, po kateri definiciji je ta golf poceni?
Ker je bistveno cenejši od teh ki se prodajajo v sloveniji.
JG2 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Mhm pa še plače so višje od naših pol si pa misli kok trpijo ubogi nemci, da dajo samo tok za en golf
Kaj ko bi se pozanimal katere davke ob uvozu je sploh potrebno plačevati. Kje si dobil da je potrebno plačati DDV. DMV se pa plača samo ti davki so zelo minimalni oz. bistveno nižji kot so bili včasih ko se je za davčno stopnjo upoštevala edino vrednost uvoženega avta. Praviloma se pa gibljejo ti davki med 1% do 3% od vrednosti nakupa, pri tem golfu torej 3% oz. 262,5 eur če za osnovo vzamemo 8750 eur pri 128g/km izpusta CO2.
psycho.aleks je napisal/-a:Če gledaš 2.0 so dražji!
psycho.aleks je napisal/-a:Tristan01 Sem malo preveru in avto hiša, ki to ureja uzame za ta avto 12000e za vse uredit!
Glede tega, da ne bom imel problemov v 5ih letih... To definitivno kak majhen problemček bo :P
cc09 je napisal/-a:psycho.aleks je napisal/-a:Če gledaš 2.0 so dražji!
Če slabo gledaš, res.
Vsak pošten švercar ti bo povedal, da dobri avti niso gor nič cenejši, nekaj lahko zaslužijo samo če kupijo gor avto s pol mio km in jih tu prevrtijo nazaj. Edina prednost Nemčije je v tem, da je gor več avtov in je večja šansa, da boš dobil takega kot želiš, ne bo pa zato nič cenejši. Par sto evrov gor dol, sej ne moreš niti pri nas rečt, da tak golf stane točno tolk, cena je zmeraj od-do.
darkside je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Mhm pa še plače so višje od naših pol si pa misli kok trpijo ubogi nemci, da dajo samo tok za en golf
Od tega odštej samo DDV.
prevoz pač kakšen je, dmv pa imaš 3% (če se gleda točno ta avto ki je v prvem postu)
DDV pa ne plačaš ker je že bil plačan
Po forumu brska: Google [Bot] in 21 gostov