Indel je napisal/-a:Sem pogledal hyundaija cenik, nikjer pa ne najdem koliko stane tempomat. Mi je pa res zanimiv, da je treba doplačat 120 eur za pripravo vozila in prevoz, 180 eur za belo barvo in pa da kljuke za odpiranje vrat niso v barvi vozila ampak črne. So vredu 1.4 ali 1.6 dizli pri hyundaiju?
Isto ima Octavija v osnovni opremi črne kljuke in črna ogledala kar je sramota za vozilo, ki stane 19.000eur pa da ne morejo kljuk pa ogledal pobarvat.
Indel je napisal/-a:Saj sem že enkrat pisal, samo nočem preveč osebnih podatkov deliti z javnostjo.
Avto bi uporabljali mati(moja teta), bratranec in sestrična in so se dogovorili da dajo vsak nekaj. Ne financiranje ne pride v poštev nikakor.
Infiniti hvala za predlog vendar je to premajhen avto, če se prvi avto pokvari in morajo 4je v vozilo npr na morje. Jaz sem ji mislil predlagati še mazdo 3 z bencinom za 14.000eur, 100 konjev z osnovno opremo, kaj menite o tem? Zdi se mi dosti svež design, samo ne vem kako je s porabo. Mogoče pozna kdo od vas Mazde, hvala.
Mazdica je špica ja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov