ggorenc je napisal/-a:Spet se je vse izrodilo v prepucavanje o stroskih?!?!?! In porabi goriva?!? in elektriki in vojni dizel v.s bencin.
Briga mene za stroske, zaenkrat imam dosti denarja za vzdrzevanje ene srednje zadeve, ne bi pa rad zapravil celo bogastvo za avto. Torej a obstaja en avto, ki ga 150.000km vozis in tankas ter menjas olje in filtre. Potem en vecji servis. Pa da ne stane v startu 30.000eur ali vec. Motor enako ali manj 2.5l prostornine.
Zaradi mene, ce stane par jurjev in ga za par jurjev dam obnovit. Ampak na jetra mi gre kot receno nezanesljivost. Jebes asistenco, ce moras cakati 3h na -20C nanjo z majhnimi otroci ali preziveti noc potem v enem motelu kjer vse smrdi po spermi.
Daedalus je napisal/-a:...Pa run-flat pnevmatike naj ima...
esem je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:...Pa run-flat pnevmatike naj ima...
Z ostalim se strinjam, za run-flat, ki jih le malokdo popravlja in je težko (zamudno in drago) najti ustrezne dimenzije, pa bi morda bila primerna kratka obrazložitev.
Daedalus je napisal/-a:ggorenc je napisal/-a:Spet se je vse izrodilo v prepucavanje o stroskih?!?!?! In porabi goriva?!? in elektriki in vojni dizel v.s bencin.
Briga mene za stroske, zaenkrat imam dosti denarja za vzdrzevanje ene srednje zadeve, ne bi pa rad zapravil celo bogastvo za avto. Torej a obstaja en avto, ki ga 150.000km vozis in tankas ter menjas olje in filtre. Potem en vecji servis. Pa da ne stane v startu 30.000eur ali vec. Motor enako ali manj 2.5l prostornine.
Zaradi mene, ce stane par jurjev in ga za par jurjev dam obnovit. Ampak na jetra mi gre kot receno nezanesljivost. Jebes asistenco, ce moras cakati 3h na -20C nanjo z majhnimi otroci ali preziveti noc potem v enem motelu kjer vse smrdi po spermi.
Kot je že nekdo rekel 100% zanesljivosti NI. Najbližje pa boš prišel z novim atmosferskim bencinarjem, ki NI nov model na trgu, ampak model, ki je "na izhodu" in kateri ima preverjeno odpravljene morebitne pogoste napake ob prihodu modela. Poleg tega pogledaš malo statistiko, kakšne 100k km teste in to je to. Karkoli do 30k €, novo. Izogibaj se VW-ja.....ker nima atmosfercev.Pa po možnosti naj ima verigo, pa ne zaradi tega, ker "ni velikega servisa" ampak zato, ker je manj možnosti, da ti jo utrže zaradi slabšega materiala. Pa run-flat pnevmatike naj ima. Še kaj bi se našlo, na kar je treba bit pozoren...
Kohec je napisal/-a:...So pa raziskavo zanesljivosti naredili v Ameriki. Rezultati pa so sledeči;
Vodi Lexus in Toyota, sledi jim Mazda in Honda. Za njimi pa evropsko čast rešuje Audi. BMW zaseda 14 mesto, VW 17, Mercedes pa 24.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov