esem je napisal/-a:darkside je napisal/-a:Makedonec, dela v USA, doma v Španiji.
Če nima dostopa do online banke pa naj keš prinese s sabo ko pride na ogled.
Kje in kdaj si ugotovil, da je Cesar Morales Makedonec?
Sicer pa je dokaj očitno, da je to nateg. O podobnih nategih smo imeli odprtih že precej tem.
ojnica je napisal/-a:Dobre fore, avto niti vidu ni v kakšnem stanju pa bi kar nakazal denar, ja pa to mora bit prodajalec že z nekaj manj koleščki v glav, da nasede.
Uporabnik ne obstaja več, oziroma mu je komunikacija onemogočena
Hello,
i saw your item on bolha.com ,is it still for sale??
am interested in buying your item,let me know if you still have it for sale?and please reply direct from your email to my email : willraphael22@gmail.com
please reply only from your email to my email willraphael22@gmail.com so i can communicate to you through my email only not on bolha.com site just send me message on my email: willraphael22@gmail.com.
best regards.
Pozdravljeni,
sem videl vaš element na bolha.com, je to še vedno za prodajo ??
Zanimam se za nakup vašega izdelka, povej mi, ce boste še vedno imeli za prodajo in prosim odgovorite neposredno iz vašega e-pošto na moj e-pošti:? willraphael22@gmail.com
prosim odgovorite samo iz vašega e-pošto na moj e-pošti willraphael22@gmail.com, da bom lahko komunicirajo z vami preko mojega e-pošte ne le na bolha.com mestu samo pošlji mi sporocilo na moj email: willraphael22@gmail.com.
Lep pozdrav.
ime uporabnika na bolhi: willrapha
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov