GiGi1985 je napisal/-a:Če imaš mnenje množice 100 ljudi, od tega jih 90 pravi da je Laguna skret, 10 pa jih pravi da je oh in sploh, komu boš verjel, oz. kakšne so možnosti, da boš dobil ravno ti dober primerek? Zelo male!
Sploh če gledaš slovenski trg vozil, kjer je ogromno avtov pripeljanih iz tujine, ki so jih prekupčevalci kupil z ogromno kilometri in za male pare (verjetno z razlogom) in jih tu prodajajo kot super ohranjene, potem še maš take ki razbite avte rihtajo z čim manj stroški pa razne trgovske potnike ki zjahajo take avte v nulo...... no, potem vidiš koliko šans imaš za dobro laguno, skoraj nične!
Da besed o Renault garanciji ne izgubljamo, ker je boljše za kupce, če je sploh ne bi dali, ker iščejo 1001 izgovor, da je nebi mogel uveljaviti....
Zakaj je nekaj zadnjih let Renault podn od podna na vseh lestvicah se tudi ve.
pa tista pripomba v smislu "Renaultov je največ na cesti" ....pa daj prosim vas, veliko je tudi VAG grupe sploh z 1.9 TDi motorjev, pa je DOSTI manj okvar kot pri RE.
Aja, tudi sam sem pred meseci kupoval Laguno, sem jih nekaj šel tudi gledat in sem jih vozil, in lahko rečem samo Ne, hvala!
če že nekdo kupuje Laguno definitvno vzami letnik 1998-2000, to je še dober avto. Dobiš bencinarja in dizla (dti,dci) za vozit super avto, je pa res da ima skor isto ceno kot Laguna 2 (najverjetneje z razlogom ne? )
In ja, v razredu 35.000 euro je konkurenca velika, izbira ogromno, tako da vsi Renault značkarji, mal poglejte še okol sebe pa boste videl kaj se ponujajo druge a.hiše![]()
LP
Ne mislim se tle prerekat,ker to itaq nikamor ne vodi...Renault je pac najvecje sranje od avta,vsak ima hibe,vsak se nenormalno kvari,ima 1000 problemov z motorjem,elektriko,elektroniko...skratka poden po podna.Garancija pri Renaultu itaq nic ne velja;nobene okvare ne znajo popraviti ne pod garancijo in ne izven garancije;Renaulte ocitno ljudje kupujejo samo zato,da stojijo;ker ce se vozis z renojem,itak nikamor ne prides,ker se samo kvari;po cestah stoji vsakih 50m pokvarjen reno.Na podezelju jih imajo eni zato,da v njih nasajajo kure,race in gosi.
Cudno kako sploh koncern Renault obstaja,ko pa proizvaja in prodaja take skrete od vozil...pišuka,za avto sem dal 20k eurov;sedaj ga ocitno ne bom prodal za 5k eurov...kasneje bom poklical na dinos;tam imam veze,da ga zastonj spresajo za odpadno zelezo...in grem pa vzamem posojilo pa si kupim znamko,ki je oh in sploh....samo ni ga strokovnjaka,ki bi mi za tako znamko ali model avta povedal...ja tko je to...kupit do amena zgonjen avto za cim manj denarja in potem pljuvat vsepovprek;ščititi pa lastno prazno bučo.
lp tdk
p.s.Danes je pust....in je pisanje raznoraznih blesarij dovoljeno