arijan je napisal/-a:Punca je kupila novega Peugeot 207 dali smo 80% pologa ostalo smo vzeli še lizing, odplačevalna doba 12 mesecev, tako da mi ta lizing preplačamo 300€, ampak je dobila 50% popusta na kasko in ona nima skoraj nič bonifikacije, tako da je prihranila 600€ pri zavarovanju... Tako da smo še vedno 300€ v dobrem.
eljuero je napisal/-a:Naj pa bi mu bilo najprej povedano, da je pogoj leasinga v tem, da ti lahko ponudijo popust, drugače naj ne bi smeli, ker bi lahko avto šel "takoj" v tujimo ... nekaj takega.
IcEm4n je napisal/-a:arijan je napisal/-a:Punca je kupila novega Peugeot 207 dali smo 80% pologa ostalo smo vzeli še lizing, odplačevalna doba 12 mesecev, tako da mi ta lizing preplačamo 300€, ampak je dobila 50% popusta na kasko in ona nima skoraj nič bonifikacije, tako da je prihranila 600€ pri zavarovanju... Tako da smo še vedno 300€ v dobrem.
Zanimivo, jst sm s to kombinacijo 80:20 na koncu bil skor tisočaka na boljšem - s tem "viškom" denarja sem pa potem pokril še komplet zavarovanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov