Pa višina samega sedenja le malce čudna. Ne vem ali je streha toliko nižja, ali je sedež toliko višji. Sam sem velik 183 cm in si moram sedež spustiti skoraj čisto dol, da se ne zadanem v strop.
divans1 je napisal/-a:Mogoče me edino malce moti to, da Citroen nima enojnega sredinskega naslona za roko ampak imata voznik in sovoznik vsak svojega - manjšega. Pa višina samega sedenja le malce čudna. Ne vem ali je streha toliko nižja, ali je sedež toliko višji. Sam sem velik 183 cm in si moram sedež spustiti skoraj čisto dol, da se ne zadanem v strop.
hribovc06 je napisal/-a:...pa tudi glede na okvare pri tej znamki (Citroen - op. esem) je pri meni takoj izpadla iz seznama.
divans1 je napisal/-a:Ni ne, sam če imaš 10K € več
esem je napisal/-a:Dejstvo je, da je pri enoprostorcih zanesljivost C4P daleč pred C-Maxom ([url=http://www.adac.de/_mmm/pdf/Pannenstatistik_2009_98KB_74031.pdf]dokaz (4. stran)
gold hamster je napisal/-a:meganer je napisal/-a:Notri imaš tipk kot v Boingu, prostora na sopotnikovi strani kot v polu. Sam imam Senika in se za moje mnenje ne more primerat z Cmaxom.
Pejt probat se vsaj not vsest v vse avte te klase.
No ja, sopotnik sem bil tudi jaz pa sem s 187cm in 100 kilami brez problema sedel noter. Notranjost je pa ja stvar okusa, meni osebno je notranjost v Citroenu dolgčas.
wildbliw je napisal/-a:gold hamster je napisal/-a:meganer je napisal/-a:Notri imaš tipk kot v Boingu, prostora na sopotnikovi strani kot v polu. Sam imam Senika in se za moje mnenje ne more primerat z Cmaxom.
Pejt probat se vsaj not vsest v vse avte te klase.
No ja, sopotnik sem bil tudi jaz pa sem s 187cm in 100 kilami brez problema sedel noter. Notranjost je pa ja stvar okusa, meni osebno je notranjost v Citroenu dolgčas.
Meni osebno je pa prav ta "dolgčas" všeč. Čim večja preprostost oblik, bolje je. Aja, pa čim večja zračnost!
emozul je napisal/-a:Definitivno citroen, je pa to stvar okousa.
Poleg tega pa ima ford c max manj prostora.
Po forumu brska: cellist, Google Adsense [Bot] in 3 gostov