Živjo,
pol leta nazaj sem kupil grand C maxa. Avto sem izbiral kakšno leto, nato pa sem samo še čakal na primernega. Najprej sem gledal samo dizle, vendar so bili vsi preterani, iz tujine in za večino lahko trdim da ali s prevrtenimi km ali pa poškodovani (smo šli tudi z merilcem laka naokol). No ko bi še skoraj obupal sem pa začel gledati še bencinarje in predelavo na plin. Rezultat je bil, da sem kupil za predvideni denar (3 leta star avto je bil pogoj) bencinarja z 80.000 realnimi km, dizli so se vrteli od 120.000 km naprej in vidno bolj zmatrani. Sedaj imam avto kot iz škatlice (brez praskic, z boljšo opremo kot sem jo gledal pri dizlih), z nižjo porabo (predelan na plin) in sem res zadovoljen. Če nisi ravno dvometraš je tudi spredaj dovolj prostora, je pa res malo bolj utesnjeno kot pri drugih, samo meni je to skoraj bolj všeč. Imam titanium opremo z navigacijo in moram pohvalit celoten multimedijski sistem za letnik 2011 deluje super dobr!
No še glede oblike. Vzel sem granda, ker je precej bolj praktičen na parkirišču. Toplo priporočam drsna vrata, sploh če imaš mulce.
Po pol leta pri avtu enostavno ne morem najti napake, ki bi me res motila. Vozniško okolje je zakon, z izdelavo sem zadovoljen, čričkov ni, vozna dinamika je pa itak znano odlična pri tem avtu.