softis je napisal/-a:blaz2013 je napisal/-a:Astre so vredu samo bencinerji so požrešni. Kaj pa kaj takega Laguna 2008, 2.0dci je razred večje, 1. lastnik:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 02.0%20DCIVečja medosna razdalja, večje udobje kot astra, megane, focus in podobni. Za avtoceste super avto.
S tem se pa ne boš jajcal po cesti. Lahko se pelješ 220 če se hočeš. Še čudn da ti ni Fiat zakuhu če se pogosto voziš 200. Olja je pa pri taki vožnji verjetno treba še bolj redno dolivat. Očitno so trpežni.

Lep je.
No, če bom omenil komu da kupujem Renaulta bom slišal "sam stran od renoja". Je to dejansko res? Imel sem priložnost voziti se v še stari Laguni in tisto je bila res ladja. Zakaj potem nisem nikoli kupil Lagune oziroma Renaulta...ravno zaradi ostalih ljudi, ki pravijo, da se skoz kvarijo.
Je to še resnica pri letnikih kot je na tem linku? Najbrž je tudi odvisno kero mašino vzameš. To kar si mi dal je nekaj kar bi dejansko imel.
osebno sem imel z 15 let starim cliotom (letnik 2000) samo 2x problem... prvič da sem čakal 40 minut da se mi je sploh sredi zime prižgal, enkrat pa še sestra enak problem samo ne vem kako dolgo je čakala.
samo za info... naročenega imam novega cliota.... tako da dvomim da se tako kvarijo. cliota zato ker je espace predrag sedaj na začetku da bi ga nabavil. še en renault pri bajti pa nobenih problemov.