carloabarth je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Serijske napake? Pri Oplu!? A to obstaja?!!
menjalnik M32
pri astri gtc? gre za avtomatski ali običajni 6 stopenjski? katere letnice so problematične?
carloabarth je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Serijske napake? Pri Oplu!? A to obstaja?!!
menjalnik M32
esem je napisal/-a:3-4 leta star avto, ko za podobno ceno dobiš povsem novega (ali starega >> 5 vratni 1.0 EcoBoost 92 kW (125 KM) 6-stopenjski ročni menjalnik 18.410 popust 5.750 MPC 12.660) focusa?![]()
![]()
In "tretja opcija kot "precej ceneje"?
Sem mislil, da je matematika eksaktna znanost, vsaj v vsakodnevnem življenju.
Bejž po opla, da bo mir...
denis099 je napisal/-a:esem je napisal/-a:3-4 leta star avto, ko za podobno ceno dobiš povsem novega (ali starega >> 5 vratni 1.0 EcoBoost 92 kW (125 KM) 6-stopenjski ročni menjalnik 18.410 popust 5.750 MPC 12.660) focusa?![]()
![]()
In "tretja opcija kot "precej ceneje"?
Sem mislil, da je matematika eksaktna znanost, vsaj v vsakodnevnem življenju.
Bejž po opla, da bo mir...
matematika mi kar dobro gre, hvala za opozorilo.. vendar nikakor ne gledam za focusom ker mi je pomemben izgled in focus proti astri realno ni neka alternativa
denis099 je napisal/-a:carloabarth je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Serijske napake? Pri Oplu!? A to obstaja?!!
menjalnik M32
pri astri gtc? gre za avtomatski ali običajni 6 stopenjski? katere letnice so problematične?
cc09 je napisal/-a:Mašine baje res niso problematične, vse drugo je pa druga pesem.
blaz2013 je napisal/-a:aja...Ja to maš pa prav. Če ti avto vizuelno ni všeč, lahko ima zlate lajštne notri pa ne bo vredu
Nisem vedel da gledaš samo razred sciroccota, megane coupeja in podobnih. Ford Focus niti ne ponuja niti trivratnika kolikor vem...
Če ti je neka znamka všeč je res najbolje potem to kupit in so vsi drugi predlogi smetenje teme. Upam da dobro nabaviš, lp
Po forumu brska: Kovactrader in 9 gostov