Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Re: uvoz vozila (,ki je predmet zapuščine) iz Nemčije

Napisal/-a BoneS Sr maj 20, 2015 1:47 pm

tr00per je napisal/-a:no sej to.... so me pa dons mal prijetno presenetli-ob ogledu vozila za homologacijo (ki je potekal na mojem domačem naslovu) mi tud mal niso težžil glede papirjev za aftermarket platišča (s sicer tovarniškimi ddimenzijami gum, pa baje so bile tud vpisane v nemško prometno), ampak so jih kr direktno vpisal v kartonček.

Normalno ;)
Slika

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Kraj: kransterdam

Re: uvoz vozila (,ki je predmet zapuščine) iz Nemčije

Napisal/-a tr00per Če maj 28, 2015 3:33 pm

Update....

....Avto je na cesti! :) po vsej kolobociji sem pred 2 urama avto končno registriral. Na tehničnem praktično brez komplikacij (malo je kriva roka na desni strani, ampak res minimalno, kar se bo tekom poletja uredilo). Mal si je ženska na pultu vzela cajt za pregled vse dokumentacije ki se je tekom zadnjih 3 mesecev nabrala, ampak na koncu je šlo vse skoz lepo. Tko, da ta poglavje je zaključen, tema o avtomobilu se bo pa ustvarila, ko naredim nekej poštenih fotk (je avto preveč umazan še). Tako, da v kolikor ima kdo še kako vrašanje o postopku, z veseljem pomagam, sicer pa nameravam tudi sam napisati nek sestavek, za katerega verjamem, da zna marsikomu olajšat življenje, če se bo znašel v taki situaciji, kot jaz :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Kovactrader in 11 gostov