stellaria84 je napisal/-a: Najraje bi videla, da je prodaja prek avtohise, da lahko menjam staro za staro.
tristan01 je napisal/-a:Glede na to, da je denar za drug avtomobil problem in da BMW pri hiši dobro služi, predlagam da raje investiraš v dober strešen prtljažnik in trugo. Za voziček in psa bo prostor v prtljažniku, ostala karma pa naj roma na streho.
Bolje plačati jurja za prečke in trugo, kot pa za 10 jurjev kupiti loterijsko srečko.
Ivan36 je napisal/-a:Evo ena lepa Laguna 08 ravno na Avtonet zadnjih 100
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 02.0%20d...
stellaria84 je napisal/-a:Fantje najlepse se vam zahvaljujem za pomoc in nasvete. Situacija je resena![]()
in presrecna sem, ker je volk sit in koza cela. Zad3va pa taka. Stric je menjal avto z mano, on bo imel mojega bmwja jaz pa sem nova lastnica skode yeti.
Ni sicer biser velikosti, vem pa kaj imam in ima ogromen stresni kufer kar mi bo povecalo prostor. Aja psa pa dobim staforda. Najbolj sem vesela, da bmw ostane doma
stellaria84 je napisal/-a:Fantje najlepse se vam zahvaljujem za pomoc in nasvete. Situacija je resena![]()
in presrecna sem, ker je volk sit in koza cela. Zad3va pa taka. Stric je menjal avto z mano, on bo imel mojega bmwja jaz pa sem nova lastnica skode yeti.
Ni sicer biser velikosti, vem pa kaj imam in ima ogromen stresni kufer kar mi bo povecalo prostor. Aja psa pa dobim staforda. Najbolj sem vesela, da bmw ostane doma
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov