Rangers je napisal/-a:Vem, da sem rekel da Opla ne bi. Ampak ne vem več kaj da gledam. Pa sej ni tako slab na uč tale
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9273602&show=1&avto=Opel%20Astra%20GTC%202.0%20CDTI%20COSMO%20slo
A bo zdržal 3 leta brez izrednih stroškov? Se pravi bo star 6 let in imel približno cca. 190.000 km.
Rangers je napisal/-a:Razumem, vendar kot je napisano je 2.0dci redek motor. Kako se obnese 1.5dci v takem karavanu?
xxl je napisal/-a:Namig,poišči posnetke na youtube pospeševanj,končne hitrosti in podobno za ta motor,pa poglej na števec.
pskoda je napisal/-a:Tisto jamstvo 7 let je en kur?c in si lahko kvečjemu z papirjem rit obrišeš, ker so v tej garanciji zajeti tisti deli, ki itak ne bodo šli k vragu oz je zelo majhna možnost.
GTC-jka je lep avto z italjansko dušo in zelo dobrim motorjem samo mene so zmotile dimenzije gum, ki so drage za popizdit![]()
ps.: golf z 1.6tdi sploh gre 160km/h
Rangers je napisal/-a:Ne znam izračunati koliko obratov ima golf 7 1.6 tdi 105 ks pri 130km/h? In koliko pri 160km/h?
Rangers je napisal/-a:pskoda je napisal/-a: Sem bil tud na opel forumu in ko sem bral temo o astri J sem bil samo takole![]()
Spet me je prijela golf 7 kakor na zacetku celega iskanja (ok prvi je bil passat)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov