Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Re: Pozna kdo ta dva avtomobila? Peugeot 208 GTI

Napisal/-a svetilnik Pe jul 17, 2015 1:21 pm

pskoda je napisal/-a::twisted: https://youtu.be/BbSAmMOjrbc

Ja, to pa vem, 230KM

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Pe jul 17, 2015 6:44 pm

Ja, to pa je druga canzona, 230KM

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Pe jul 17, 2015 8:24 pm

INFINITI je napisal/-a:Resno? Jaz mislim ravno kontra. BTW - tabeli od trgovca je kot bombon pa z dobro garancijo ;)

Ma ja, mene je zmotilo to, da ni nobene "drame", tak čist preveč civilizirana, kar mene v tem razredu izredno moti. Je pa po drugi strani res, da fieste še nisem vozil in da sem 208ko gti-ja vozil takoj po meganu RS in cliotu RS.

Od teh me je edino megane prepričal :)

as29
Nov uporabnik

Napisal/-a as29 Ne jul 19, 2015 8:33 pm

svetilnik je napisal/-a:Pozna kdo ta dva avtomobila? Zdita se mi zanimiva, toda ceni pa sumljivo nizki? Slučajno sem naletel nanju, ko sem poizvedoval po fiesti ST...
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0THP%20GTi
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0KOT%20NOV

Rdeč je moj. Avto je kot nov in ni bil nikoli razbit kot nekateri mislijo. Na sovoznikovih vratih je manjsša praksa, drugače je avto tip top.

Drugače je avto super za vozit in kar je prednost takih vozil--> ni vpadljiv-kar je super za policaje in malo manj za presenečene face v Audijih in Bmw-jih ki ti ne morejo sledit :twisted:

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Po jul 20, 2015 5:52 am

as29 je napisal/-a:
svetilnik je napisal/-a:Pozna kdo ta dva avtomobila? Zdita se mi zanimiva, toda ceni pa sumljivo nizki? Slučajno sem naletel nanju, ko sem poizvedoval po fiesti ST...
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0THP%20GTi
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0KOT%20NOV

Rdeč je moj. Avto je kot nov in ni bil nikoli razbit kot nekateri mislijo. Na sovoznikovih vratih je manjsša praksa, drugače je avto tip top.

Drugače je avto super za vozit in kar je prednost takih vozil--> ni vpadljiv-kar je super za policaje in malo manj za presenečene face v Audijih in Bmw-jih ki ti ne morejo sledit :twisted:

Zakaj potem v prodaji, če si zadovoljen z njim, in glede na to, da je praktično nov z malo km? Samo vprašam, lahko tudi na zs.

as29
Nov uporabnik

Napisal/-a as29 Po jul 20, 2015 6:14 am

zasebnih sporočil ne morem pošiljati ker sem nov uporabnik, tako da sem za več informacij dosegljiv na številko v oglasu.

Vozilo sem kupil, ker sem dobil dobro ponudbo za nakup in sem si rekel zakaj pa ne. sedaj ugotavljam da za moj stil vožnje takega avta ne potrebujem, zato prodajam vozilo dokler lahko iztržim sprejemljivo ceno za rabljeno vozilo (ciljam bolj na tujino in vozilo do 6 mesecev je še novo vozilo).

V kolikor je kdo resen kupec sem pripravljen ceno še nekoliko spustiti, vendar vozila pod ceno ne bom prodajal, temveč ga bom raje uporabljal še naprej.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po jul 20, 2015 3:42 pm

Meni pa ta peugeot 208 sploh ne potegne. Mi je lepša nova corsa in tudi fiesta ni grda
Lp

as29
Nov uporabnik

Napisal/-a as29 Po jul 20, 2015 4:11 pm

Vsak ima svoj okus. Meni je pa corsa cisto ogabna in kolikor je lahko fiesta suverena na cesti ne bi mogel prebavljati kinder jajcek notranjosti. 208 je proti fiesti premium avto...

Uporabniški avatar
whitee
Uporabnik

Kraj: Kozje

Napisal/-a whitee Po jul 20, 2015 6:53 pm

Se strinjam tukaj, čeprav nisem osebno vozil še nobenega. Ima teta Fiesto (navadno seveda), ampak avto deluje nekako preveč resen in poceni (sploh armatura je grozna za moje pojme, zgornji del je neke čudne grde modro-zelene barve, tudi ostala plastika je precej grda). 208 pa res deluje bolj premium.

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Sr jul 22, 2015 5:53 am

Pri teh avtomobilih so pomenbne vozne lastnosti, kjer je fiesta daleč vodilna, zunanjost lepša od ostalih, neka premium šminka notranjosti pa sploh ni toliko pomenbna. Pa ne primerjati notranjost tetine fieste s fiesto ST... :lol:

evilfury
Uporabnik

Napisal/-a evilfury Sr jul 22, 2015 7:11 am

+1

Sam sem zamenjal A6 za focusa mk2 FL pa mi je čisto vseeno da je plastiko bol tako tako. No ja vsaj čričkov nima, kakor jih je imel a6. Pa je avto mnogo bol trd.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr jul 22, 2015 7:35 pm

evilfury je napisal/-a:+1

Sam sem zamenjal A6 za focusa mk2 FL pa mi je čisto vseeno da je plastiko bol tako tako. No ja vsaj čričkov nima, kakor jih je imel a6. Pa je avto mnogo bol trd.

S focusa na audija pa nazaj na focusa...js bi temu reku...končno si se spametoval :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

evilfury
Uporabnik

Napisal/-a evilfury Sr jul 22, 2015 8:24 pm

Zaenkrat sm zadovoljen zelo. Bomo pa vidli kako bo. Je pa eden top primerkov v slo.

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Sr jul 22, 2015 10:42 pm

svetilnik je napisal/-a:Pri teh avtomobilih so pomenbne vozne lastnosti, kjer je fiesta daleč vodilna, zunanjost lepša od ostalih, neka premium šminka notranjosti pa sploh ni toliko pomenbna. Pa ne primerjati notranjost tetine fieste s fiesto ST... :lol:

Te stvari so en velik dvorezni meč. Eni povdarjajo vozne lastnosti, eni splošno dodano vrednost, to so debate v celotnem warm/hot hatch razredu. Ti pa kot očitnem ljubitelju Forda oprostim mižanje glede armaturke, ki je katastrofalna v Fiesti (in Focusu če smo pošteni).

Primerjava med navadno Fiesto pa STjem so pa čisto na mestu ker je v notranjosti isti avto.

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Če jul 23, 2015 5:57 am

Cefizelj je napisal/-a:
svetilnik je napisal/-a:Pri teh avtomobilih so pomenbne vozne lastnosti, kjer je fiesta daleč vodilna, zunanjost lepša od ostalih, neka premium šminka notranjosti pa sploh ni toliko pomenbna. Pa ne primerjati notranjost tetine fieste s fiesto ST... :lol:

Te stvari so en velik dvorezni meč. Eni povdarjajo vozne lastnosti, eni splošno dodano vrednost, to so debate v celotnem warm/hot hatch razredu. Ti pa kot očitnem ljubitelju Forda oprostim mižanje glede armaturke, ki je katastrofalna v Fiesti (in Focusu če smo pošteni).

Primerjava med navadno Fiesto pa STjem so pa čisto na mestu ker je v notranjosti isti avto.

Nisem nikogarjšnji ljubitelj ;) :lol: Nikoli si nisem mislil, da bom vozil forda. Do njega sem se prekobacal po poslušanju debat reševalcev, kateri so v nočnih izmenah prebirali vsemogoče avtomobilistične revije(teste), kasneje sem pa tudi sam prebral kar ogromno testov, da sem se odločil. V "golfovem" segmentu avtomobila in za določen denar sem tako prišel do focusa, kateri me je z voznimi lastnostmi navdušil in še danes, ko vozim druge avtomobile za ta buget, opažam, da je to to. Še danes mu novejši avtomobili ne pridejo do gležnjev, če pa nadaljujem, da z avtomobilom nisem nikoli imel problemov in da so stroški vzdrževanja nizki, je to to. Ne padam na neke fore multimedije v avtomobilu, odvečnih gumbov, šminke... daj mi vozen avtomobil! Za 23 jurjev v kategoriji malih športnikov pa ne bi nikoli kupil "skakajoče koze" in šminke katera se lahko izkaže za delikatno, problematično. Pa ne bom pljuval po drugih, vsak ima svoje želje in okus, bom pa priznal, da če bi bil finančno juhuhu bi vozil ali focusa RS ali pa subaru imprezo... vse ostalo... hm... =P

evilfury
Uporabnik

Napisal/-a evilfury Če jul 23, 2015 6:07 am

evilfury je napisal/-a:Zaenkrat sm zadovoljen zelo. Bomo pa vidli kako bo. Je pa eden top primerkov v slo.

Pozabil sem omenit da je ST :)

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Po jul 27, 2015 4:28 pm

evilfury je napisal/-a:
evilfury je napisal/-a:Zaenkrat sm zadovoljen zelo. Bomo pa vidli kako bo. Je pa eden top primerkov v slo.

Haha, najpomenbnejše si pozabil... lepo, jaz bi tudi... :D =P

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po jul 27, 2015 8:46 pm

evilfury je napisal/-a:

A je moder slučajno, FL model?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

evilfury
Uporabnik

Napisal/-a evilfury Po jul 27, 2015 9:11 pm

Moder je ja pa faceliftan.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jul 28, 2015 7:08 pm

Pol pa vem kerga maš..hud je, čuvaj ga.

Pa fouš sm ti tok da veš :mrgreen:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov