rob512 je napisal/-a:Dobiti dobrega signuma je enako kot zadetek na loteriji.
pa veliko sreče pri iskanju
nered je napisal/-a:rob512 je napisal/-a:Dobiti dobrega signuma je enako kot zadetek na loteriji.
Zakaj pa to ? Zaradi letnika, kvalitete ?
Kateri avti pa so alternativa Singum-u ? Ne mislim, da splosno kateri avto bi bil meni alternativa ampak po razredu/velikosti/opremi recimo za bi reku A3/Golf alternativa Astri pol kaksen A6 ce bi obstajala hatcback varianta. Kaj bi se lahko gledu za taksen denar, da bi bilo priblizno v rangu tega avta ?
Renault VG je napisal/-a:nered je napisal/-a:rob512 je napisal/-a:Dobiti dobrega signuma je enako kot zadetek na loteriji.
Kateri avti pa so alternativa Singum-u ? Ne mislim, da splosno kateri avto bi bil meni alternativa ampak po razredu/velikosti/opremi recimo za bi reku A3/Golf alternativa Astri pol kaksen A6 ce bi obstajala hatcback varianta. Kaj bi se lahko gledu za taksen denar, da bi bilo priblizno v rangu tega avta ?
Renault VelSatis je tok velik samo zanesljivost....
nered je napisal/-a:rob512 je napisal/-a:Dobiti dobrega signuma je enako kot zadetek na loteriji.
opelboy je napisal/-a:Jah, če boš gledal tak klump kot je bil tist s 1.linka potem je avto res jama brez dna. Kot vsak rabljen avto.
Najbolj pametna izbira bi bil tisti iz 1.posta..navkljub kilometrom, kar je btw popolnoma normalno za 11 let. Uglaunem, glej nekaj s preverjenim poreklom, zgodovino - brez dilerjev itd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov