svetilnik je napisal/-a:Prijateljica je kupila pri avtohiši testni avto in so ji naredili uslugo ter jo vpisali kot prvega lastnika in še za leto podaljšali garancijo, ki je, ko je bil avto prvič registriran bila štiri leta, kasneje pa pet. Vmes se je garancija podaljšala za eno leto.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 5304%20k...
avto fan1308 je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Prijateljica je kupila pri avtohiši testni avto in so ji naredili uslugo ter jo vpisali kot prvega lastnika in še za leto podaljšali garancijo, ki je, ko je bil avto prvič registriran bila štiri leta, kasneje pa pet. Vmes se je garancija podaljšala za eno leto.
Ja to je tudi možno da vozilo takoj prepišejo nate tudi mojemu prijatelju so pisali avo na njega. seved on ni dobil teh ugodnosti
LPV
svetilnik je napisal/-a:avto fan1308 je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Prijateljica je kupila pri avtohiši testni avto in so ji naredili uslugo ter jo vpisali kot prvega lastnika in še za leto podaljšali garancijo, ki je, ko je bil avto prvič registriran bila štiri leta, kasneje pa pet. Vmes se je garancija podaljšala za eno leto.
Ja to je tudi možno da vozilo takoj prepišejo nate tudi mojemu prijatelju so pisali avo na njega. seved on ni dobil teh ugodnosti
LPV
Ne, nismo se razumeli... ona je kupila testni avto z gotovino, pa so ji napisali, da je prvi lastnik, ne pa hiša katera ji je avto prodala. Morala bi biti drugi lastnik.
pskoda je napisal/-a:Če je bil avto testni se pravi je bil registriran na določeno osebo, podjetje,... ona NE MORE biti 1 lastnik. Servis lahko napiše, da je 1 lastnik, ampak ko greš preverjat v bazo podatkov je ona uradno 2 lastnik.
Dobi VIN številko od avta in preveri na carfax.si pa boš videl servise, ki so bili uradno narejeni, vsi prepisi avta, itd
pskoda je napisal/-a:Prometna nima veze s tem. Ko izplačaš lizing si 2 lastnik. 1 lastnik je lizing hiša in do zadnjega izplačila obrokov so oni lastniki, ko se avto izplača se prepiše na plačnika lizinga, ki je 2 lastnik
pskoda je napisal/-a:Če je bil avto testni se pravi je bil registriran na določeno osebo, podjetje,... ona NE MORE biti 1 lastnik. Servis lahko napiše, da je 1 lastnik, ampak ko greš preverjat v bazo podatkov je ona uradno 2 lastnik.
Dobi VIN številko od avta in preveri na carfax.si pa boš videl servise, ki so bili uradno narejeni, vsi prepisi avta, itd
alesek86 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Če je bil avto testni se pravi je bil registriran na določeno osebo, podjetje,... ona NE MORE biti 1 lastnik. Servis lahko napiše, da je 1 lastnik, ampak ko greš preverjat v bazo podatkov je ona uradno 2 lastnik.
Samo preko carfax.si lahko preveriš samo proti plačilu. Seveda je to, ko kupuješ avto, majhen strošek, napram morebitnim nevšečnostim kasneje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov