Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Re: Avtohiše kjer ste imeli POZITIVNE izkušnje

Napisal/-a ban Sr mar 11, 2015 4:45 pm

Avto Slak Trebnje, ne morem da prehvalim, vse najboljš.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr maj 13, 2015 2:58 pm

Indel je napisal/-a:Avtohiša Berus iz NM. Dajo ugodno ponudbo ne pa kot nekateri ki dajo "popust" z nasmehom.
Druga stvar da sem pri njih kupoval, si premislil, nato spet prišel čez par mesecev ponovno in sem bil sprejet odprtih rok z ponovno ugodno ponudbo, brez neke osebne užaljenosti zakaj nisi kupil prvič- kot ponekod.

Všeč mi je da niso osladno prijazni, ampak normalna avtohiša z normalnim odnosom. Marsikaterem so lahko za vzgled.
Avto so pripravili na prevzem tako kot se šika brez lepila od zaščite tako kot drugod.
Ocena 9/10.
V temi tsi sem mislil včerajšnji nikakav popust za ibizo.

A se hecaš? Pri njih tud žarnice ne kupim več, tako arogantnih prodajalev kot so tam pa res ne srečaš nikjer. Me čudi, da sploh še obstajajo.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr maj 13, 2015 3:37 pm

Indel je napisal/-a:
Mogoče so bili pri Berusu pri tebi arogantni, samo to so tako vsepovsod pri vseh znamkah ko pride kakšen dan ko imajo gnečo.

Ko sem sam hodil pred leti okoli berusa ni bilo nikakršne gužve, noter sta sedela en tip pa ena ženska, sem hodil okol avta pa me nobeden po 10 minutah tud vprašal ni kaj želim. Potem ko sem sam pristopil k temu tipu, ki je očitno imel veliko dela na računalniku, mi je zdolgočaseno vprašal kaj želim. Pa sva začelo temo o nakupu avta, opreme pa na koncu še cene, moje podatke je zapisal v zvezek, da me bo poklical 1x kasneje. Ampak do klica ni nikoli prišlo. Pri slaku je bilo ravno obratno, sem se v parih minutah takoj vse zmenil in avto zaaral. Po cca 3 meseceih, ko sem avto že dobil me kličejo od berusa kaj je zdej z avtom. Sem jim povedal, da sem avto že drugje naročil pa mi je pa začel neki tupit da so ga oni naročil (čeprav ga sploh nisem naročil pri njih!) in kaj naj zdej s tem avtom. No mogoče so se v tem času odnosi kaj spremenili, ker tako kot je bilo takrat, cca 8 let nazaj je bilo katastofalno. Vem še za 1x da sem bil pri njih, in sicer v tistem levem delu kje majo audije. Pa je noter sedela tastara beruska, neki gledala v računalnik pa me tud ni šmirgala 5%, kot da sem neviden. Sicer sem samo gledal, ker namena po kupovanju nisem mel, ampak da tud dober dan ne reče :roll:

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če maj 14, 2015 6:29 am

Hvala bogu da obstaja konkurenca.

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Če maj 14, 2015 7:18 am

v sloveniji sem imel pozitivno izkušnjo samo v salonu Opel (Murska Sobota, Kidričevo, Maribor in Postojna)

vw - nadutost, kao da so oni nekaj več
kia - nakladanje 100 na uro
renault - prepiranje pri nakupu novega in predvsem pri servisih kasneje
ford - nepoznavanje prodajalca (nima pojma kaj prodaja)

pri ostalih pa nisem bil.

drugače vozim rabljene avte že odkar imam izpit. trenutno sem pri drugem.

Dizzy
Novinec

Napisal/-a Dizzy Po maj 18, 2015 8:31 am

Avto Nota, Jesenice.

sicer mi je bilo od zacetka sumljivo, ker je bil najprej avto pri drugi AH oz. dealerju, pa sem bil takrat precej razocaran, da sem toliko casa cincal (je bila ta AH precej na slabem glasu, zato sem cincal). no, potem se je ta isti avto pojavil pri Avto Noti, sem takoj klical za ogled, v oglasu je bila podana se celo VIN stevilka (pokazala
da je z avtom vse okej, da KM stimajo ...)

na ogledu zelo fer, brez tistih prodajalskih puhlic, dodal je se letne gume (po moji izbiri, kar me je zelo presenetilo, ker so gume teh dimenzij lahko ze kar konkretno drage). lepo mi je razlozil, zakaj je prislo do premika avta, ter da je premajhen, da bi se igral z mesetarjenjem in da poskusa imeti cimbolj preverjene avtomobile, saj si fiaska niti ne more privosciti. avto je pregledal moj mehanik, rekel je samo - vzemi in pelji, ce ne ti bo zal. in sem ga. zato lahko Avto Nota samo priporocim.

thunderbolt
Uporabnik

Napisal/-a thunderbolt To maj 19, 2015 7:54 am

Liavto, Snebersko nabrežje, LJ.

Pozitivna izkušnja z nakupom pri njemu. Ničesar ne skriva, pokaže uvozno fakturo brez težav (skupaj s slikami ob uvozu). Na avtomobilih prask ne popravlja, raje spusti ceno, sam ponudi pregled z merilcem debeline laka (ki ga ima on sam). Avtomobile uvaža iz leasing hiše v Nemčiji, saj pravi, da je imel z avtomobili iz Italije in Francije že slabe izkušnje. Avto se je brez težav odpeljal tudi na pregled k mehaniku, kjer dejansko ni bilo z avtom narobe nič.
Ogledal sem si tudi malo njegov ostali vozni park (ki je velikokrat pokazatelj bolj realne slike): npr. passat pri 182k km je bil notri dejansko kot nov, nič pobuškan, skratka niti približno mu ne bi pripisal toliko kilometrov - pri kateremu drugemu enak avto s samo "110k km" zgleda neprimerno slabše.

LabraBin
Nov uporabnik

Napisal/-a LabraBin Ne maj 24, 2015 5:17 pm

Imam pozitivno izkušnjo z GPAvto na Dolenjskem (avtocestni izvoz Bič).

Tam sem kupil VW Passata in vse je bilo tako, kot so rekli.
Res pa je, da je bil avto kupljen od 1. lastnika, servisna potrjena (dejansko).
Avto imam sedaj cca 2 meseca, dela kot urca. Zadovoljen z njim in z njimi.
Naslednjič bom šel najprej pogledat, kaj ponujajo oni, saj sem se že nekajkrat opekel z nekaterimi drugimi avtohišami.

Lep pozdrav

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Po maj 25, 2015 4:40 pm

LabraBin je napisal/-a:Imam pozitivno izkušnjo z GPAvto na Dolenjskem (avtocestni izvoz Bič).

Tam sem kupil VW Passata in vse je bilo tako, kot so rekli.
Res pa je, da je bil avto kupljen od 1. lastnika, servisna potrjena (dejansko).
Avto imam sedaj cca 2 meseca, dela kot urca. Zadovoljen z njim in z njimi.
Naslednjič bom šel najprej pogledat, kaj ponujajo oni, saj sem se že nekajkrat opekel z nekaterimi drugimi avtohišami.

Lep pozdrav

sam pa nimam lepih izkusenj z njim

bastard
Nov uporabnik

Kraj: Murski Črnci

Napisal/-a bastard Po maj 25, 2015 6:25 pm

Avtohiša Kavčič, Visoko pri Kranju. Dejansko povejo po resnici, prodajalci se ne skrivajo za lažem. Priporočam

luks104
Novinec

Napisal/-a luks104 Pe okt 02, 2015 8:10 am

No pa da še jes predstavim svoj nakup in zadovoljstvo: avto sem kupil pri avtohiši Vrtač Kranj in sicer audi a4 2.0 tdi quattro letnik 2007. Informacijo, da bo avto naprodaj sem dobil še preden so oni avto dobili (na ogled sem prišel ko so avto še prali oz. čistili). Manjkal mu je pepelnik in imel je počeno mrežico pri zadnjem zvočniku kar so oni zamenjali zastonj). Avto ima realne kilometre, servis je narejen vsak, pred kratkim pa je začel zaj***vati EGR ventil, ki mi ga bodo prav tako kot so mrežico in pepelnik zamenjali zastonj (strošek menjave naj bi bil 300 - 400 evrov če bi moral sam plačati) . Avto ima kar nekaj prask, a mehanik, mi je zagotovil da je avto mehanično odličen (bolj kozmetične nepravilnosti kot mehanske napake). Tako da Avtohiša Vrtač ima moje zaupanje, priporočam nakup pri njih, zelo so prijazni in ne samo pri nakupu avtomobila temveč tudi ko se pojavi napaka (kot pri meni EGR). :D :D :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov