zanimam se za nakup takega Audija pa mi ga en mehanik strogo odsvetuje, ker naj bi bili po njegovem, zanič. Baje se kvarijo. Drug mehanik pa pravi, da 1.9 mašina je ok, ostalo pa bolj tako. Mi lahko kdo napiše kakšne izkušnje in kaj si misli o tem, prosim. ker sem ga imel v planu kupit naslednji teden.
1.9 za A6 ni kul. Za A6 potrebujes tih in udoben motor, ne vibrirajoco fabriko. Za nevedneze bi lahko napisal, da je motor 2.5 diesel. Beincinski "2.5 V6" je v A6 bil 2.7.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.
@Fnatic: Če že 1.9 TDI potem 130KM. 2.5 TDI so imeli probleme z odmičnimi in odmikači. Ni priporočljivo, pa še porabo ima precej veliko. Lahko vzameš tudi bencinarja 1.8T, ampak obvezno po letniku 2001 (tip motorja AWT). Poraba presenetljivo nizka za tak avto.
@Blinder: 2.7 je sicer bil biturbo, drugače so pa imeli noter še 1.8, 1.8T, 2.4, 2.8, 3.0, 3.7 in 4.2 bencinarje. Najbolj optimalen je 1.8T.
Haha mislim, da za rs ne bo dovolj eur ja 1.9 tdi ali pa 2.5 tdi..sevda sem gledal za dizlom pa malo močnejšim avtom. Za ekstreme bo nekoč en drug na vrsto prišel:) zaenkrat hvala za odgovore
hippo je napisal/-a:@Blinder: 2.7 je sicer bil biturbo, drugače so pa imeli noter še 1.8, 1.8T, 2.4, 2.8, 3.0, 3.7 in 4.2 bencinarje. Najbolj optimalen je 1.8T.
Prav imas. Imel sem v mislih 2.4 V6.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.