Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Leo_
Nov uporabnik

karavan/limuzina velika dilema

Napisal/-a Leo_ Pe nov 13, 2015 8:12 pm

Pozdravljeni na forumu, sem v zadnji fazi nakupa in se nikakor ne morem odločiti ali naj vzamem karavana ali limuzino. Na začetku sem gledal po suvih ki so mi tudi všeč, pa so kar dražji od navadnih avtov.

Kupujem velikostni razred lagune in ne vem ali naj vzamem karavana ali limuzino. Oči pravijo limuzino, pamet karavana. :) Štirje smo v družini od tega dva otroka. Če bi vzel limuzino potem moram kupiti še trugo ampak ne vem če bo to dovolj prostora za potovanja. Hvala.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: karavan/limuzina velika dilema

Napisal/-a esem Pe nov 13, 2015 8:29 pm

Vzemi torej takega, kjer je karavan lepši od limuzine :idea: 8) - npr Laguna, C5...Ali, kjer je oboje z velikim prtljažnikom - npr Superb (bil!), Octavia(?)... Tako bo volk cel in koza sita :DDD :arrow:

Koliko starega iščeš in za kolikšen denar?

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe nov 13, 2015 8:51 pm

esem je napisal/-a:Vzemi torej takega, kjer je karavan lepši od limuzine :idea: 8) - npr Laguna, C5...Ali, kjer je oboje z velikim prtljažnikom - npr Superb (bil!), Octavia(?)... Tako bo volk cel in koza sita :DDD :arrow:

Koliko starega iščeš in za kolikšen denar?

Če je velik prtljažnik nuja razmisli še o Fordovem Mondeu. Že v limuzini je prtljažnik impresiven. S Superbom (tudi novim) pa imata še to dobro lastnost da ima avtomobil 5 vrata in je tako tudi nalaganje večjih tovorov mačji kašelj.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Leo_
Nov uporabnik

Napisal/-a Leo_ Pe nov 13, 2015 9:19 pm

Moj finančni vložek bi bil nekje 25 tisočakov, avto je lahko rabljen do dve leti, samo da nima preveč kilometrov.
Gledal sem Peugeot 508 zaenkrat, nisem še pa fiksno odločen. So Pežoji vredu? Limuzina mi je kul, samo so otroci.

atek
Novinec

Napisal/-a atek So nov 14, 2015 10:50 pm

Jaz bi se odločil za Škodo superb. Malo rabljen zanimiv avto za soliden denar.
Lp atek

pavlovich
Nov uporabnik

Napisal/-a pavlovich So nov 14, 2015 11:04 pm

Glede na budget bi jaz na tvojem mestu defintivno uzel ford mondea karavana, novega ali malo rabljenega odvisno od opreme.

Pinarelo
Nov uporabnik

Napisal/-a Pinarelo Po nov 16, 2015 6:23 pm

Vzami karavana,pa poglej novo Toyoto Avensis,dobiš novo za ta denar.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov