Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

max36
Nov uporabnik

Nakup Cmax

Napisal/-a max36 To dec 08, 2015 8:04 pm

Lepo pozdravljeni,

v nasljednjih mesecih nameravam kupiti nov avto in nekako mi cenovno in "velikostno" odgovarja Cmax. Vozil sem ze kar nekaj znamk, ampak z Fordi nimam nobenih izkusenj.

Ker delam malo km in vecinoma krajse relacije sem se odlocil za 1.5 ecoboost Titanium oprema + par drobnarij. Vecinoma imajo na zalogi samo 1.0 bencinarje, ampak ker imam avto namen voziti nadalnih 10 let, sem nekako malo skepticen v mali mlincek, zato 1.5 posledicno pa to pomeni avto po narocilu.

Po ceniku in objavljenim popustom pridem na ceno 22.600 eur, kar je cez moj budget ki ga imam.

Zanima me, ker fordove cenovne politike ne poznam, koliko se realno da iztrziti popusta na to vozilo kljub oglasevanemu popustu po ceniku, za katerega vemo da gre bolj za marketinsko potezo. Dobrodosel je tudi info kje se najbolj splaca pogledat za novega forda.

Hvala za pomoc.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Nakup Cmax

Napisal/-a maniaxxx To dec 08, 2015 8:09 pm

Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov