Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

luks104
Novinec

Mitsubishi pajero 2000-naprej

Napisal/-a luks104 So dec 12, 2015 9:08 pm

No, ker je fotru avto dokončno crknil smo se odločil da bomo kupl nov avto. Po svetovanju z mehanikom smo si ogledovali mitsubishije(pajerote generacije od se mi zdi da 2000 naprej). Po avtonetu je ogromno pajerotov z avtomatskimi menjalniki kar mi nekako "smrdi"..so to zanesljivi menjalniki ali so denarne jame?
No z avtom bi delal okoli 8000 km na leto (za informacijo ima njegov 17 let stari avto 110 kkm). Poti v službo in za v gozd.Motor bi rajši dizel, saj se bo z avtom tudi kaj vleklo. Cena bi bila tam do 6000 evrov.
Sedaj me pa zanima če je to pametna naložba ali je en požiralnik denarja kot naš star landrover?
Hvala za odgovore in LP.

paničar
Nov uporabnik

Kraj: VRANSKO

Re: Mitsubishi pajero 2000-naprej

Napisal/-a paničar Ne dec 13, 2015 7:18 pm

luks104 je napisal/-a:No, ker je fotru avto dokončno crknil smo se odločil da bomo kupl nov avto. Po svetovanju z mehanikom smo si ogledovali mitsubishije(pajerote generacije od se mi zdi da 2000 naprej). Po avtonetu je ogromno pajerotov z avtomatskimi menjalniki kar mi nekako "smrdi"..so to zanesljivi menjalniki ali so denarne jame?
No z avtom bi delal okoli 8000 km na leto (za informacijo ima njegov 17 let stari avto 110 kkm). Poti v službo in za v gozd.Motor bi rajši dizel, saj se bo z avtom tudi kaj vleklo. Cena bi bila tam do 6000 evrov.
Sedaj me pa zanima če je to pametna naložba ali je en požiralnik denarja kot naš star landrover?
Hvala za odgovore in LP.

Jaz sem imel 2 Pajerota.Prvega 2001L in drugega 2006L.Z nobenim nič problemov.Poraba okoli 10-11l.
Precej je okreten za svojo velikost in za voziti odličen.So nekateri imeli probleme z elektronsko Bosch pumpo,,pa kolesni ležaji so rk rana.Ker radi crkujejo in so dragi,prek 300€.
Jaz vem,ko končam z gradnjo,definitivno zopet kupim Pajerota.
Aja,jaz sem imel oba z ročnim menjalnikom.Vozil sem tudi avtomatskega,a mi ne sede.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov