Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Re: Nakup avtomobila D razreda (rabljeno)

Napisal/-a radar So jan 16, 2016 11:21 am

Čestitam za nakup in veliko varnih kilometrov.

Lep in zanimiv avto, kateri je bil tako kot proizvajalec, včasih po krivici spregledan.

Upam, da imaš pokrove samo za zimo in bo za poletje avto na pravih litkah. Pokrovi mu delajo vizuenlno krivico.

lp

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Ne jan 17, 2016 12:57 pm

Hvala.
Pokrovi letijo kot frizbi stran, takoj ko bo avto registriran :D Sem zraven dobil še original alu platišča . Čakam na izračun DMV-ja

Hja, 180km TTID automatik ti res pričara nasmešek :)

Vsi zgoraj našteti predlogi so dobri, vendar sem prišel do tega, da se mi zdi škoda dajati šeenkrat več denarja za avto, s katerim se bom vozil enako, ali slabše kot s par let starejšim.
Sem bil v dvomih, če bi sploh menjal avto, vendar sem glede na čas, ki ga preživim v avtu, pogrešal nekaj nujnih stvari (bluetooth, automatik,..)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 17, 2016 4:45 pm

Kako pa je z uvozom z daljnega severa in koliko te je prišel avto, če ni skrivnost ( saab vem da je, samo letnik in km nisi napisal ali sem pa spregledal)

Hvala
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Sr jan 20, 2016 8:33 am

Ja, skandinavci imajo svoj red. Sem že navajen na to, saj delam veliko z njimi (ABB). Tako da je šlo vse kot sem pričakoval. Kupil sem ga na dražbi, kot privat oseba. V večini primerov drugih dražb po EU moraš imeti odprto podjetje za ta namen.

Avto me bo skupaj s prevozom in dmv prišel 2/3 normalne cene.
Ima 160.000, prvi lastnik.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov