kupujem Golfa VI in me zanimajo mnenja in izkušnje s TSI motorji. Delam med 10-15 tisoč km letno, večinoma kratke razdalje in mestna vožnja. Hvala za odgovore. Lp

uros11 je napisal/-a:Sploh je težko najti koga, ki bi ti priporočil gofa - tiste, ki bi to storili, nas držijo ostali v strahuVzemi raje 2.0 110 TDI. Motor je preizkušen, na koncu svoje razvojne verige (morda to pomeni, da so odpravili napake), par mesecev po izplutju VI so ga nadomestili 1.6 110 KM.
uros11 je napisal/-a:Sploh je težko najti koga, ki bi ti priporočil gofa - tiste, ki bi to storili, nas držijo ostali v strahuVzemi raje 2.0 110 TDI. Motor je preizkušen, na koncu svoje razvojne verige (morda to pomeni, da so odpravili napake), par mesecev po izplutju VI so ga nadomestili 1.6 110 KM.
Ja, G6 110 TDI, jaz sem z njim tudi delal neke kratke razdalje, pa vseke toliko AC, pa nekih težav ni bilo.Grisha je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:Sploh je težko najti koga, ki bi ti priporočil gofa - tiste, ki bi to storili, nas držijo ostali v strahuVzemi raje 2.0 110 TDI. Motor je preizkušen, na koncu svoje razvojne verige (morda to pomeni, da so odpravili napake), par mesecev po izplutju VI so ga nadomestili 1.6 110 KM.
No...kaj pa bi priporočal za ceno 8-11 tisoč?
Grisha je napisal/-a:V familiji vsi vozimo Volkswagne, predvsem Golfe že skos...nikoli nobenih težav...problem je samo v tem, da smo skos meli TDI-je...zdaj pa se nekak nagibam k bencinarju, kr delam vsak dan zelo kratke razdalje...kaki nasvet?
Francozi pa Italijani odpadejo, kr vseeno iščem neko kompaktnost in kvaliteto...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov