Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

zeronero
Nov uporabnik

pomoc pri nakupu avtomobila

Napisal/-a zeronero Po mar 21, 2016 7:03 am

pozdravljeni.
prisel je cas za menjavo starega golfa.
ker delam letno tam okrog 25k km od tega vecino avtoceste,najbolj gledam za dizli.
se pravi VAG grupa,najraje 2.0 masina,cena do 15k €. Avto bo primarni v druzini in za dlje casa.
smesno je,da tezko najdit recimo 2013 letnik golfa7 z 2.0tdi masino za 15k €. ima kdo izkusnje z 1.6tdi verzijo?ker teh je dosti na voljo.
ce gledamo cene,dodam se 4k zravn in imam recimo novega leona z vso opremo ki jo pricakujem od avta(vkljucno z sibedahom,voznim profilom,getjem zicev....)

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Re: pomoc pri nakupu avtomobila

Napisal/-a xxl Po mar 21, 2016 10:45 am

Če lahko kupiš novega,potem vsekakor kupi,ne vem pa kakšno pomoč rabiš,če si itak že vse omejil na VAG skupino. ;)
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

atek
Novinec

Napisal/-a atek Po mar 21, 2016 6:55 pm

Če že mora bit VAG naj bo škoda. Predlagam oktavio ali superba, najdi malo rabljeno z urejeno zgodovino.
Lp atek

zeronero
Nov uporabnik

Napisal/-a zeronero Če mar 24, 2016 8:59 pm

ja ze vidim da bo zopet tole prava loterija :)
od skode mi edino res superb pade v oci..po moznosti 1.lastnik,postemplana servisna.ostalo bo pa VAGCOM mi povedu in pa mehanik.
od vw passat,ker golfi se prodajajo po smesnih cenah-pac potrebno najdit slovenski model :)

Uporabniški avatar
speedy81
Nov uporabnik

Napisal/-a speedy81 Pe mar 25, 2016 12:12 am

jaz bi vzeu 1.6 tdi 3 leta starega pa bi ga chipirau, če ti bo premalo. Za VAG skupino je majstr recimo RSR, prej se je potrebno še konkretno za ta motor pozanimat, sicer iz 105 KM bi prišel na 140KM in iz 250 NM na 310NM navora. Kar je za golfa vrjetno kr zadost pa še stroške pri registraciji imaš nižje. Poguglaj malo, če nimaš že v štartu odpora do chipiranja ...

zeronero
Nov uporabnik

Napisal/-a zeronero Pe mar 25, 2016 10:45 am

odpora do cipanja nimam-ravno nasprotno :)
sem imel priloznost se vozit 3leta starem touranu z 1.6 motorjem. vse lepo in prav,ampak avto polno nalozen,4 odrasle osebe,prtljaga...avto se je moglo kar konkretno priganjat.
za moje pojme je avto ala touran,passat enostavno prevelik za 1.6 motor.sploh ce je poln avto.

treba bo probat par variant.tudi kakega golfa 1.6..pustimo se presenetit :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov