Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Renault Megane, da ali ne

DA
6
55%
NE
5
45%

Skupaj glasov : 11

avto_suzi
Nov uporabnik

Nakup rabljenega avtomobila do 7000€

Napisal/-a avto_suzi Če apr 14, 2016 8:49 am

Kupujem rabljen avtomobil do 7000€ in glede na to, da sem mlada punca, ki se le malo spozna na avte, bi vsa prosila za mnenje :) torej, rada bi si kupila avto, s katerim bom prevozila približno 1500km na mesec, ki ima 5 vrat, da ima nizko porabo, nizke stroške zavarovanja in registracije, ne vem kakšne moči motorja ne potrebujem, ker vozim bolj umirjeno in le redko prehitevam :D kar sem gledala oglase za avtomobile v takšnem cenovnem rangu, so mi po videzu najbolj všeč ti nekoliko novejši renault megani (letnik 2009-2012), zanima me, če le ti ustrezajo mojim željam in potrebam, oziroma, kateri avtomobil bi mi priporočali ter, ali bi ga bilo bolje kupiti pri avto hiši ali privat :) za vsa mnenja se vam najlepše zahvaljujem :)

Uporabniški avatar
limas
Poznavalec foruma

Re: Nakup rabljenega avtomobila do 7000€

Napisal/-a limas Če apr 14, 2016 9:56 am

Megan bo prava izbira. Trpežni in varčni 1.6 16v motorji, poceni vzdrževanje, udobje v vožnji, dobra zvočna izolacija, veliko opreme in ugodna cena glede na konkurenco.
Ponudba je kar pestra, najbolje, da vzameš od fizične osebe, 1. lastnika, slovenskega porekla (avto mislim).
S seboj imej moškega, ki se vsaj malo spozna na avte. Dovolj je, da ga premeriš z merilcem laka in na uradnem servisu preveriš, če se servisna knjiga sklada z renojevo servisno bazo. Vesten prodajalec bi motral imeti še vse račune servisov z delovnimi nalogi.
Zadeva je preprosta. Pri pogajanju za ceno se malo potrudi, da znižaš za nekaj stotakov; pri dekletih gre lažje.
Če si želiš megana, si ga kupi in ne zmeni se za druge predloge, ki te bodo samo zmedli.
Srečno z nakupom.

avto_suzi
Nov uporabnik

Napisal/-a avto_suzi Če apr 14, 2016 11:12 am

Najlepša hvala za odgovor, zelo ste mi pomagali :)

Aesthetics
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aesthetics Če apr 14, 2016 11:17 am

limas je napisal/-a:Megan bo prava izbira. Trpežni in varčni 1.6 16v motorji, poceni vzdrževanje, udobje v vožnji, dobra zvočna izolacija, veliko opreme in ugodna cena glede na konkurenco.

Ali to trdno drzi? Koliko se kaj avto slisi pri 130km/h?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov