Napisal/-a nejc1986 Ne apr 10, 2016 6:53 am
Sam osebno bi vzel trenutni model... vprasanje kolk jih bo ostal na zalogi,ko se bo novi model zacel uradno prodajati, sigurno bo izbira manjsa,ce sploh bo,sploh k omenjas da bi pocakal se pol leta do oktobra,dvomim d bos takrt lhk kupu kej druzga k nov model...
Glede nakupa oz.financiranja ti bodo edino tocno povedal v avtohisah. Men osebno so razna "akcijska" financiranja precej antipaticna in,ce se ima denar nasparan,sem bolj za gotovino,ampak zacuda,kukr sm gledu zadnje mesce ko se je pri hisi kuplo 1 nov avto,drugi je pa v zadnji fazi nakupa,nakup z gotovino se zdalec ni tok ugoden kot bi si misnli... na peugeotovi ah kjer sem se zanimal za nakup,so mi naracunali da je ceneje z njihovim financiranjem,in ko se iztece,mislimda 2letni avans,po katerem se lahko odplaca preostali del,se pac prinese kes in predcasno zakljuci obrocno odplacevanje... pri rabljenih oz.testnih avtih je pa ta doba po kateri se lhk prekine obr.odpalcevanje bistveno nizja,mislimda 1mesec. Vsaj tle je blo tko... so mi zlo lepo pojasnli,tud men kot totalnemu laiku kar se tega tice,tk d lepo vprasat v ah,pa bos vidu...
Sicer pa med samimi ah je kr razlika kar se tice cen,npr.corolla ki se je kupla je bla v btcju za skor jurja drazja kot na stajerskem... s5,ni druge kot it tja,pokazat da si resen kupec,mal "zatezit" in ko se ne bo dal spustit cene,vprasi za razne bone za servis,vinjeto,popust na gume ipd... sploh ce se ma namen dat kaki rabljen avto v ceno,so ze tle ogromne razlike kk ti ga bodo ocenli...
Sicer pa,top izbira za avto,ugoden,preizkusen in vsaj meni poleg tega da je uporaben,tudi eden bolj simpaticnih renaultov,la jih sicer na maram prevec,tk da dober nakup zelim☺