Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

topsy
Nov uporabnik

Uvoz avtomobila po naročilu

Napisal/-a topsy To avg 07, 2012 9:39 am

Pozna kdo koga/podjetje, ki se ukvarja z uvozom avtomobila iz tujine. npr. najdem avto na mobile.de v nemčiji, človek ga gre gor iskat,zrihta vse potrebno,plačam provizijo in vsi srečni ter zadovoljni.
thx

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Re: Uvoz avtomobila po naročilu

Napisal/-a WMB To avg 07, 2012 10:49 am

topsy je napisal/-a:Pozna kdo koga/podjetje, ki se ukvarja z uvozom avtomobila iz tujine. npr. najdem avto na mobile.de v nemčiji, človek ga gre gor iskat,zrihta vse potrebno,plačam provizijo in vsi srečni ter zadovoljni.
thx

Malo morje je tega po SLO, previden moraš biti...da ne ostaneš brez vsega ali da te nategnejo z avtom
FOLCIKA - SCIROCCO

topsy
Nov uporabnik

Napisal/-a topsy To avg 07, 2012 11:09 am

zato pa sprašujem tukaj gor za koga 'preverjenega' :)

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To avg 07, 2012 12:09 pm

topsy je napisal/-a:zato pa sprašujem tukaj gor za koga 'preverjenega' :)

Hmmm kako preverjeno pa bo če ti tule nek XY napiše da je podjetje Z zanesljiv in preverjen uvoznik. Ne poznaš pa te osebe ne podjetja??? Tudi forumi so v veliki meri rekla kazala... Res da na podlagi velikega števila objav različnih uporabnikov lahko prideš do kakšnega splošnega mnenja, kar pa je še vedno do določene mere vprašljivo. Je bila pred nekaj leti podobna debata. Uvoznik po trditvah mnogih zanesljiv, zaupanja vreden.... že skoraj kičasto idealen. Čez nekaj mesecev pa so se začele tudi druge zgodbe, kako nekdo nikakor ne more urediti papirjev do konca.... skratka pranje umazanega perila. Če se kljub vsemu odločiš za posrednika, preveri da je podjetje finančno stabilno, prav tako preveri reference. Ob naročilu vozila pa natančno definiraj tudi v kakšni meri odgovarja uvoznik za stanje vozila.... Nekje v tujini na spletu najti vozilo v ponudbi in ga naročiti, brez da poznaš natančno stanje... Hja precej tvegan nakup, saj tudi v tujini so oglasi tako kot pri nas... Slike in oglas govorijo eno zgodbo, v resnici pa je vozilo lahko povsem drugače ohranjeno. Na kratko, brez temeljitega pregleda si nebi drznil naročiti vozilo. Pa tudi na mnenje posrednika, da je avtomobil vreden nakupa se nebi zanesel - v stilu vsake oči imajo svojega malarja so lahko tvoja pričakovanja čisto drugačna kot posrednikova.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To avg 07, 2012 12:42 pm

Tale možakar je precej zanesljiv in se ukvarja že celo življenje s temi zadevami:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4808169&show=3
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

avde
Nov uporabnik

Napisal/-a avde Če sep 26, 2013 1:01 pm

Zgornji link ne deluje več, zato se priporočam za alternativo.

Na Googlu sem pregledal malo ponudnike uvoza po naročilu... ima kdo izkušnje s Kreativni najemi, Avtoplanet, AC Panda ali Poceni avto?

spektr
Novinec

Kraj: Cerklje

Napisal/-a spektr Če sep 26, 2013 2:16 pm

Za Avtoplanet sem slišal, da so OK. Od kolega so kolegi :) Nikoli sicer ne veš ampak ok.
Tretji kolega je pri njih kupil Mazdo, zaenkrat pravi da je vse tipi topi, je pa prej na uradnem servisu preveril zgodovino avta.

Jaz sem sicer uvozil avto preko firme Imperas iz Velenja, pa sem imel precej precej težav. Čeprav ga je n ljudi hvalilo, sem imel jaz strašno negativne izkušnje. Od tega, da avto ni bil tak kot je govoril, do prikritih napak, itd..
lp dejan

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Če sep 26, 2013 2:56 pm

topsy je napisal/-a:Pozna kdo koga/podjetje, ki se ukvarja z uvozom avtomobila iz tujine. npr. najdem avto na mobile.de v nemčiji, človek ga gre gor iskat,zrihta vse potrebno,plačam provizijo in vsi srečni ter zadovoljni.
thx
V MB je en možak ki se s tem ukvarja in še nisem slišal da kaj ne bi štimalo. Ti lahko na ZS pošljem GSM pa ga mogoče kontaktiraj. lp.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če sep 26, 2013 2:59 pm

spektr je napisal/-a:Za Avtoplanet sem slišal, da so OK. Od kolega so kolegi :) Nikoli sicer ne veš ampak ok.
Tretji kolega je pri njih kupil Mazdo, zaenkrat pravi da je vse tipi topi, je pa prej na uradnem servisu preveril zgodovino avta.

Jaz sem sicer uvozil avto preko firme Imperas iz Velenja, pa sem imel precej precej težav. Čeprav ga je n ljudi hvalilo, sem imel jaz strašno negativne izkušnje. Od tega, da avto ni bil tak kot je govoril, do prikritih napak, itd..

se strinjam za avtoplanet...same dobre izkušnje
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

berlingoman
Novinec

Napisal/-a berlingoman Pe sep 27, 2013 4:20 am

tudi jaz serm slišal da so dobri...
Je od kolega punca naročila
da naj ji bratranec zrihta en dober avto,
ta pa je kontaktiral svojga strica, ko je v bistvu od mamine sestre sin
pa je blo vse ok

priporočam

Uporabniški avatar
ST 13
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a ST 13 To maj 10, 2016 8:56 am

Zanima me podobna stvar kot v prvem prispevku, uvoz novega/malo rabljenega avta, ki se pri nas ne prodaja. Ima kdo kakšno novo referenco (zgoraj je kot predlog avtoplanet).

avde
Nov uporabnik

Napisal/-a avde To maj 10, 2016 9:16 am

Tudi sam sem pred časom iskal nekoga za uvoz po naročilu. Glede na mojo izkušnjo, priporočam Autobroker.si (Kreativni najemi).
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov