topsy je napisal/-a:Pozna kdo koga/podjetje, ki se ukvarja z uvozom avtomobila iz tujine. npr. najdem avto na mobile.de v nemčiji, človek ga gre gor iskat,zrihta vse potrebno,plačam provizijo in vsi srečni ter zadovoljni.
thx
topsy je napisal/-a:zato pa sprašujem tukaj gor za koga 'preverjenega'
V MB je en možak ki se s tem ukvarja in še nisem slišal da kaj ne bi štimalo. Ti lahko na ZS pošljem GSM pa ga mogoče kontaktiraj. lp.topsy je napisal/-a:Pozna kdo koga/podjetje, ki se ukvarja z uvozom avtomobila iz tujine. npr. najdem avto na mobile.de v nemčiji, človek ga gre gor iskat,zrihta vse potrebno,plačam provizijo in vsi srečni ter zadovoljni.
thx
spektr je napisal/-a:Za Avtoplanet sem slišal, da so OK. Od kolega so kolegiNikoli sicer ne veš ampak ok.
Tretji kolega je pri njih kupil Mazdo, zaenkrat pravi da je vse tipi topi, je pa prej na uradnem servisu preveril zgodovino avta.
Jaz sem sicer uvozil avto preko firme Imperas iz Velenja, pa sem imel precej precej težav. Čeprav ga je n ljudi hvalilo, sem imel jaz strašno negativne izkušnje. Od tega, da avto ni bil tak kot je govoril, do prikritih napak, itd..
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov