Pri vw-ju, da prideš iz 2 na 6, ne doplačaš nič, vsaj kolikor sem videl te dni. Od 2 do 6 je omejena po km na 200 k, kar je več kot dovolj. Sedaj, če bodo po svoje razlagali stvari, je druga zgodba, ma ravno vseh vseeno ne bodo mogli nategniti, saj bo kupcev na 6+ dovolj.emozul je napisal/-a:ostalo je pa NATEG, samo, da se doplača.
uros11 je napisal/-a:Pri vw-ju, da prideš iz 2 na 6, ne doplačaš nič, vsaj kolikor sem videl te dni.emozul je napisal/-a:ostalo je pa NATEG, samo, da se doplača.
Se strinjam. Podobno kot pri gradnji hiše, izbereš med izvajalci, kdo te bo nategnil. Ker enega pač rabiš.sova501 je napisal/-a: Sliši se pa fajn gratis ko nasplošno prodajalci pišejo gratis to gratis ono in seveda 90% nasede, ker imajo vsi podoben sistem in pri enem moraš na koncu kupit
sova501 je napisal/-a:Problem je da si videl te dni. Če bi videl cenik jeseni 2012 ko je prišel golf 7 ven, če bi videl cenik golfa 7 aprila 2015 in če bi videl sedanji cenik bi ugotovil... da je šla cena po ceniku za golfa 7 od jeseni 2012 do danes vsaj za 2000€ evrov gor, pri nekaterih motorjih še kakšnih 100€ več.
sova501 je napisal/-a:
Meni je žal ko sem se pogajal za ceno in mi je trgovec rekel toliko sem vam dal popusta da sem v zgubi, da nisem rekel joj potem pa ne bom kupil ker škode vam pa nočem delat. Kdo ti bo pa nov avto prodal da bo v izgubi, dedek mraz mogoče.
Tole ne bo držalo. EOM mi je enak kot če bi vzel pri banki oziroma obrok enak kot pri banki. Za par eurov razlike se gre. Pozabljaš na tole: za to, kar dajo zraven, ne bi bil obrok nič manjši. Je enak v primeru, če je gratis ali če ni gratis. Meni je gratis, ker ne rabi doplačat. Jasno je, da oni v minusu ne bodo, vendar če kaj dobim za isto ceno, kar sicer ne bi, meni je prav.sova501 je napisal/-a:p.s. uros11 kaj ti nuca "gratis" rizični sklad če je npr. EOM 3% višji kot pri navadni banki. "Gratis" boš čez obroke plačal...
wildbliw je napisal/-a:sova501 je napisal/-a:
Meni je žal ko sem se pogajal za ceno in mi je trgovec rekel toliko sem vam dal popusta da sem v zgubi, da nisem rekel joj potem pa ne bom kupil ker škode vam pa nočem delat. Kdo ti bo pa nov avto prodal da bo v izgubi, dedek mraz mogoče.
sova501 je napisal/-a:Po moje mu ne nihajo obrati v smislu da stoji na semaforju in mu šibajo od 800 na 1200 ampak da se pritožuje da nihajo obrati v smislu da so enkrat visoki drugič nižji. Sicer pa če je vw servis rekel da je ok je izguba časa hodit drgam, ker 90% bodo oni rekli enako. Sem dal že to skoz. Če bo pa kaj crknal pa naj, saj je 6 let motor v garanciji in bodo oni plačal, mogoče še več kot če bi prvotno popravl če je slučajn kaj narobe...
tristan01 je napisal/-a:Si je pa VW v mojih očeh naredil velik minus. Verjetno toliko, da se bom v prihonje VAG skupine izognil kjer se bo le dalo.
Lp Tristan01
mevden je napisal/-a:Da še napišem zadnji odgovor,če sem že odprl temo. Po razmisleku sem se vseeno odločil za insignio, kjub temu da sem jo že na začetku izločil.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov