Tistega iz Lj nisem, razen tega pa grem zdaj v soboto še gledat
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... egance%20.. . Sem pa včeraj šel gledat še en Picasso, 1.6 16V, 09' letnik, kaj me je zmotilo.
1. Prestavna ročica je bila kot veja v vetru, ne veš ali si dal v 5. ali v 1., praznega hoda je imela več kot stari IMT 533.
2. Ok obrabljenost ročajev, volana, sedežev mi je znana da ni kvalitete
3. Olje v ekspanzijski posodi, znak da nekje pušča glava motorja in se meša z antifrizom, tudi olja je bilo več od max - to me je zelo odbilo (spomin na ex peugeota)
4. Motor sikajoč, nisem se poglablal, na prvi filing morda katera rolca na jermenu.
5. Ubijalski vonj po zašvicanem -> ok to je zelo subjektivno, daš spucat pa je, dobro da ni bilo žene zraven
6. Volan nastavljiv samo po višini, upam da bo žena našla pravo pozicijo, drugeče XP v celoti odpade...
7. Klima hladi samo levo stran, desno piha toplo, torej samo iz levih konzol piha hladno...
7. In še kkša malenkost...
Itak da se ne kupuje nov avto, ampak imam filing, da vsi ti Picassoi 08', 09' ki se prodajajo za magičnih ~120k km zelo zgonjeni....
Nissan Almera Tino.... Uh tega pa zelo redko vidiš na naših cestah, je sploh bila za naš trg? Vem da Nissan Tiida ni bila, in je tudi zelo redka.
Ja, to je se z cajtov ko ni bil Nissan pod Renaultom, in je nissan bil Nissan, kvaliteta mislim.

Hvala za predlog in informacije, sicer oblike bi se trebalo navaditi, je pa znotraj všečen.
Aja, včeraj sem se pol še skobacal v en Ford C-Max 09' 1.6 benz, za firbec, stegniti bi se bilo treba 2000 € več, ampak je zelo znotraj kompakten, filing dober, armature naprej 2 kvardatna metra

. Pol pa seveda grem okrog avta.... robi blatnikov rjavi, pragi rjavi, sicer ne prehudo, bi se dalo sanirati ampak vseeno. Mašina suha, na izgled neoprana in antifriz čist kot solza. No pol pa sem šel domov z mešanimi občutki.
V soboto še grema gledat zgoraj omenjene Picasso, pa da vidimo. Morda še kak C4 Picasso če bo priložnost....