Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Dizzy
Novinec

Re: Avto za užitek

Napisal/-a Dizzy Po maj 23, 2016 10:04 am

hitriavto je napisal/-a:Tnx za predloge.Avto je za užitek vendar mora biti 4 vratni, najbolje če bi bil nov.Focusa dizla sem videl na internetu samo dizel me ne zanima.Škode, seati... mi niso všeč. Ne vem ali bi vzel kar astro 200 konjsko, všeč so mi pa še pegot 308, focus st, megane gt.Je še kakšen tak model druge pogostejše znamke ki ima vsaj 200 konj.

potem še enkrat omenim:

Subaru Impreza WRX, Mitsubishi Lancer EVO, Honda Civic Type R. več zabave na pisti in pa še vseeno neko družinsko noto, boš težko dobil. no, če daš zraven še Focusa ST/RS, potem pa se počasi že neha, glede na to tvoje želje.

Peugeot 308GT je agilen in hiter, ampak ga zmanjka na pisti (vseeno malce preveč plava), Megane GT je tu nekje. Megane RS odpade, ker ima 3 vrata.

MiheeX
Nov uporabnik

Re: Avto za užitek

Napisal/-a MiheeX Če avg 18, 2016 2:34 pm

Živ!
Vidim, da ste mu priporočali imprezo in pa evota. Tudi jaz bi priporočal ta avta, če si želiš užitka in pestre vožnje. Se pa tudi sam zanimam za nakup enega teh dveh avtomobilov, pa me zanima ce, kdo ve kje je najvecja izbira in najcnejsi uvoz v slo. Namrec na nasem trgu je zelo malo izbire, kar se tice teh dveh avtomobilov. Sem gledal na autoscout24, je malo vec izbire, a jih ima vecina volan na desni strani. Skratka, ce bi zelel kupit evota, bi se moral konkretno izprsit, ali obstaja cenejsa varianta? Ima kdo kaksne izkusnje z nakupom redkega japonca pri nas? Nasploh jih pri nas komaj kaj vidis (evo, impreza, skyline...)
Žalostno
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov