potrebujem avto pa ko sem se ozrl naokrog in vidim toliko veliko izbire, da me kar glava boli. Bi mi lahko kako bolj razgledana oseba glede avtov malo svetovala.
Potrebujem avto za v sluzbo ( ker busa tam ni ) in sicer, razdalja do sluzbe v eno smer je 20 kilometrov. Pot poteka po cesti z omejitvijo 50 km/h ter 70 km/h, z parimi krožišči. MOgoče se bom peljal parkrat v letu na relacijo 70 km v eno smer stran in nazaj, toda to bo res samo parkrat. avto bo pakiran pred blokom, ( hja nimam garaže, najem je pa tud kriza). Cesta je mestna, 5 kilometrov po obvoznici, pol pa skozi vasi in krozišča in je to to.
Ne potrebujem formule ( ker zanjo nimam dnarja

Kupil pa bi neki majhnega in da ne žre veliko. Kaj več pa ne vem povedat kaj. Gume bom menjal sam, mogoče kaj sam posravbal lahko tudi, sam bo treba kupit kak orodje, kanala pa nimam oziroma mogoce ga ma kolega. Ja mislim, da ga ma res.
Elektronke me je strah. Kolega menjal dva senzorja vziga na santafeju od petih, kar neki. Fajn bi blo met abS zavore, električni pomiki stekel in ostala šara pa me sploh ne gane.
Kar se tiče avtoradija, zvočnikov, klime, leder zicov itd,. itd,... ne rabim. Sam da se pelem. Pa ce tudi dam mp3 player v ušesa in bo zakon.
Kak cena more bit je pa tko, cim cnej, sam ne tok pocne da bom mel sam servis za servisem pri njem. Tam do 2000 exstremno se bi dal mogoce prtisnt, več pa dinarčkov res nimam.
Hja pa mehankarja bi rabil pol nekje dobit. Tlele v Lj res nimam blage kdo kje šravba.
Hvala za odgovore in mnenja.
Najlepša hvala