Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
bostek
Novinec

Kraj: štajerska

Avtohiša in davčna

Napisal/-a bostek Sr okt 05, 2016 11:41 am

Avtohiša naj bi pred prodajo rabljenega avtomobila dala papirje na davčno - verjetno ker je avto uvožen? In zakaj naj bi trajalo 2 tedna?

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Re: Avtohiša in davčna

Napisal/-a TrijoAdijo Sr okt 05, 2016 3:57 pm

Verjetno zato, ker ta avto ni edini avto v slovniji,kateremu je potrebno obračunati dmv....
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr okt 05, 2016 8:10 pm

Trijoadijo ni mi všeč tvoj odgovor.Če se ne bi vse državne ustanove delale norcev iz ljudi bi bla čisto vsaka stvar lahko zrihtana takoj na šalterju...Drugače pa ja obračun DMV-ja pač traja....

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če okt 06, 2016 3:33 pm

"trijo" ni takšen... :lol: on ne čaka 14 dni, "opali" te že naslednji dan....če le ni petek_takrat po malci že gasa iz LJ. proti domu...Focus žge na polno, me je prehitel nedolgo nazaj na AC, sem mislil, da stojim....saj bi se človek še pognal za njim, ampak je dimno zaveso dalal za sabo =P

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po okt 10, 2016 1:49 pm

čare je napisal/-a:Trijoadijo ni mi všeč tvoj odgovor.Če se ne bi vse državne ustanove delale norcev iz ljudi bi bla čisto vsaka stvar lahko zrihtana takoj na šalterju...Drugače pa ja obračun DMV-ja pač traja....

Sn sam napisu,kar je res...Pa če je 2 tedna,je to še relativno hitro...
Drgač pa...se strinjam s tabo. Vse bi lahko bilo zrihtano tik-tak. Tu pa imamo po eni strani vsem zelo dobro znano slovensko birokracijo, zabite šefe in delavce,ki sicer migajo...ko crkjene kobile in na drugi strani en kup čuri-murijev, ki že sanjajo o tem,kak bi da ne bi plačali cesarju,kar je cesarjevega. Če pa že, pa ne bi tulk kot bi morali. To pa ponavadi zadevo še dodatno zavleče.

sašo5 je napisal/-a:"trijo" ni takšen... :lol: on ne čaka 14 dni, "opali" te že naslednji dan....če le ni petek_takrat po malci že gasa iz LJ. proti domu...Focus žge na polno, me je prehitel nedolgo nazaj na AC, sem mislil, da stojim....saj bi se človek še pognal za njim, ampak je dimno zaveso dalal za sabo =P

Aja..a ti si biu tisti s konjsko vprego na AC? :D :D

BTW: Prosim,da ne širiš neresnic o meni!! Jest ne opalim že naslednji dan. Jest opalim še isti dan! :D :D
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov