lan1984 je napisal/-a:Hvala za odgovore, bom naprej testiral še Megana pa bomo potem videli

@Renault VG Kako se kaj obnese za daljše vožnje, je dovolj udoben? Koliko si kaj imel že stroškov z njim?
Stroškov z avtomobilom zaenkrat nobenih, ima pa itak 5 let garancije star bo pa 3 leta čez 2 meseca. Stroški so bili redni servisi, ti jih boš itak najbrž dobil vklučene v ceno, če ga boš vzel nekaj s financiranjem. Pa če boš vzel Clio 0,9 Tce ga ne vozi v prenizkih vrtljajih, mu bolj pašejo višji obrati

Za daljše vožnje je meni dovolj udoben, sicer nekih res dolgih voženj še nisem delal ampak lani smo šli s kolegi z njim na morje do Pule, iz Dolenjske in nisem imel pripomb, nič kaj posebej utrujen, tudi polažj sedenja mi ustreza bolj kot v recimo očetovi Laguni. Najbrž je sicer za dolge poti razlika med Meganom in Cliom ampak, če ne delaš ravno pogosto dolgih poti in so le te bolj vezane s potjo na morje nekjakrat na leto je čisto vredu tudi Clio. Jaz bom tako povedal, če je vprašanje med Cliom, ki je dobro opremljen in Meganom, ki je slabo opremljen bi jaz vzel Cliota, če ni pač velik pogoj prostor zaradi recimo družine, če pa je Megane vsaj Intense, torej navigacija, avtomatska klima pa bi pač pozabil na LED žaromete in vzel Megana, razen če večina vožnje po mestu, potem pa raje Clio meni je bolj prijeten.